mardine474 Ezgi3545 kan tahlillerine göre size bu vitaminleri uygun görmüş olabilir Herkes farklı Ben Kan verdim doktor bana bunları vermedi sadece hala folik asit kullanıyorum ve Progestan düşük önleyici başka bir ilaç başlatmadı.
tahamommy Eres26 evet ocean microfer canım tablet, benim normalde kanım düşüktür 2 aydır kullanıyorum demiri en son tahlil verdiğimde 80i gördüm bana iyi geliyor
tahamommy Eres26 sabah aç karna içiyorum yarım saat 1 saat sonra da kahvaltı yapıyorum, istersen portakal suyu falan tüketerek destekleyebilirsin kimisi öyle daha çok etki ettiğini söylüyor
Esiilaa Ezgi3545 d vit 2 fıs sıkıyorum 3 yazmıs aslında eczacı ama hıc onu farketmemıstım ben oyle de kaldı 2 yle devam ettim hep b viti 1 kez onu öyle demıstı zaten
UmayAna_ Ezgi3545 emzirirken bile devam ediyor kaslarda kramp yapıyor magnezyum eksikliği. Desteklemelisiniz
[silindi] Ezgi3545 magnezyumu ağrım olunca kullandım, demir ilacını 4.aydan sonra,b12 yi ilk 3 ay, d vitaminin sanıyorum 4.aydan sonra kullandım,multivitamini ise 5.ay diye hatırlıyorum hepsini doktorumun yonlendirmesiyle başladım ya da bıraktım
Beyzahakann Sadece Decavit ve demir ilacı kullanıyorum ama elleirm uyuşmaya başladı doktora söyleyeceğim magnezyum yazar muhtemelen
pol34 Ezgi3545 benim de ilaçlarım var ama çoğu bulantımı tetikliyor sabah kan demir ilacı yuttuğum gün kusmayla geçiyor
3_bebelianne Ezgi3545 magnezyum kan ilacı vicidium d3 içiyorum artı olarak onda bütün mineraller mevcut güzel bir takviye edici gıda seninde doktor vücut ihtiyacına değerlerine göre vermiştir