Ezgi3545 Doktorum 15. Haftada şunları verdi ▶️Magnezyum hapı ▶️Ocean D vitamini ▶️Ocean b12 vitamini ▶️Ocean mummy ▶️Oroferon demir ilacı Sizce de fazla değil mi bunlar sizin süreciniz nasıl geçti? Bu konular hakkında bilginiz var mı?
erikarpuz Ezgi3545 b12 dışında benim de yaklaşık aynı ya kullanmak gerek ben kullanmama rağmen kanım düşmüş hayatımda hiç düşmemişti kan değerim 😭 napiyim feda olsun ogluma
Minnakpopus Ezgi3545 bu dediklerinizi aynı şekilde bende kullanıyorum harici bide tiroid ilacım var.(b12 kullanmıyorum sadece) Gebelikte b12 yi ekstra bir durum olmadığı sürece doktorum kullandırmadığınu söyledi ve bıraktırmıştı hemen
busebasaran06 Ezgi3545 aynılarını kullanıyorum aşkım bence sorun yok :) magnezyum kullanıyordum ama bende çok karın krampı ve affedersin ishal yaptığı için bıraktırdı :)
Ayseguls_baby Ezgi3545 ben de Regenesis max, ocean demir ve d vitamini kullanıyorum. Bir kaç gündür geceleri bacağıma kramp giriyor salı günü randevum var doktoruma bildiricem büyük ihtimalle magnezyum yazar
Ezgi3545 erikarpuz b12 bana neden verdi acaba ya. Ocean D vitamini sprey şeklinde ya siz tek fıs mı kullanıyorsunuz? Öyle sanki az geliyor
Ezgi3545 Minnakpopus nedenki bi zararı mı oluyormuş? Bi de kullanırken araya zaman koyuyor musunuz tek seferde mi alıyorsunuz takviyelerin hepsini
Ezgi3545 Ayseguls_baby benim de oturup kalkarken sanki sol kalçama bıçak saplanıyor ya. Ne zaman geçer acaba bu durum
Ayseguls_baby Ezgi3545 aynısı bende de oluyor canım ben de bilmiyorum 13 haftalığım. Her gün maden suyu muz kabak çekirdeği tüketmeye dikkat ediyorum magnezyum açısından
UmayAna_ Ezgi3545 emzirirken bile devam ediyor kaslarda kramp yapıyor magnezyum eksikliği. Desteklemelisiniz
Minnakpopus Ezgi3545 gebelikte b12 yüklemesine gerek görmediğini yeterince vitamin kullandığımızı fazlasının özellikle dil altı sprey olanının bebeğe ters etki edebileceğini söylemişti. Ben sabah aç karnına tiroidi içip 1 saat sonra kahvaltı yapıyorım. Kahvaltıdan 3 saat sonrada bütün demir multivitamin d vit mag içiyorum
erikarpuz Ezgi3545 ben d vitaminini damla olarak kullanıyorum, 4 damla damlatıyorum d vitaminim iyi normalde ama bebek belki depolardan çok kullanır diye verdi doktorum belki size de o yüzden vermiştir
Esiilaa Ezgi3545 36. Haftamdayım aynılerını kullanıyorum artı troid ilacım var ve demir yetmedi bide yanına gynoferon eklendi bunların yanına ek🤣🤣
2bebelianne Ezgi3545 16. Haftadan beri sadece demir ilacı kullanıyorum magnezyum vs vermedi bana ihtiyacım var ama halsizlik yorgunluk hiç geçmiyor bı daha ki kontrolde söyleyeceğim
tahamommy Ezgi3545 ben dün ekstra d vitamini alıcaktım ocean mummy kullanıyorsan gerek yok dedi eczacı hamilelerin günlük kullanacağı doz var içinde dedi almadım öyle Bende ocean magnezyum Ocean mummy Ocean demir kullanıyorum şuanlık yeterli ve iyi geliyor
Eres26 tahamommy ocean demir tablet mi hangi formda kaç mg Solgar galiba bana yetersiz kaldı değerlerim düşüyor
Eres26 Ezgi3545 b12 hariç diğerlerini farklı markalarla bende alıyorum Oroferon beni kusturdu ben onu bıraktım solgara başladım ama kan değerlerim düşmeye başladı napicam bilmiyorum
tahamommy Eres26 evet ocean microfer canım tablet, benim normalde kanım düşüktür 2 aydır kullanıyorum demiri en son tahlil verdiğimde 80i gördüm bana iyi geliyor