forumgurmesi Bende 14 haftalık ikinciye hamileyim ilki kız :) Biz merak ediyoruz, ben kız hissediyorum doktorda 12.haftada kıza benziyor dedi bakalım 16 da netleşir herhalde :)
oonambirnambir forumgurmesi ben ilk başta hiç bir şey hissetmiyordum, sonradan erkek hissetmeye başladım, haftaya 16 olcam ama ogrenmyecem😅
oonambirnambir Ozlemkaan vala ben erkek olsun isterim ne yalan söyleyeyim bi kızım var buda erkek olursa artık çocuk yapmaktan kurtulurum diye düşünüyorum 😅, eşim sağlıklı olsun önemli değil diyor benim için ama bence erkek istiyor oda söylemiyor
Ilgaz01 oonambirnambir al bendende o kadar ilk kızımda 3 yasinda buda 8 haftalik kaynanam bile kiz olursa diye zorbaliyo yarım aklıyla dedim memurum erkek diye olsem Kıbrıs’a ta yaptirirdim rabbim ne verdiyse kabulüm teslim oldum dedim biraz etkilendim açıkçası üzüldüm
ronyamm0606 oonambirnambir benim de bir kızım var 15 haftalık hamileyim eşim fark etmez diyor ama ikimiz de bi oğlumuz olsun istiyoruz tabikii. Bende hiç merak etmiyordum 13. Haftada hastaneye kontrole gittim cinsiyeti sadece öylesine sordum doktor erkeğe benziyor dedi ama tekrar gideceğim netleşsin istiyorum çünkü ☺️☺️
Ozlemkaan oonambirnambir benimki direk söylüyoe valla erkek erkek diye ama bakalım kısmet erkek olsa da çok sevinirim çünkü kızım var erkek çocuğu da duygusu farklı onu da yaşicağım için sevinirim hayırlısı olsun hakkımızda 🥰
Hizliveofkeli Biz öğreneli oldu 6-7 hafta ama ben baya merak etmiştim hatta erken haftada tahmin istemiştim yanlış tahmin yapılmıştı o yüzden
oonambirnambir Ilgaz01 kaynanalar boş konuşsun anca boşver canım takma önemli olan sağlığı, rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere🤲
susaMom_ oonambirnambir Benimde ilk bebeğim kız fakat 3 gün yaşayabildi şuan 2. Hamileliğim 12. Haftada erkek tahmini yapıldı bekliyorum 16. Haftaları bakalım Rabbim sağlıklı versin
Ilgaz01 oonambirnambir amin manyak karı ya önce 2 diye yırtınan şimdi erkek sonra ne bok yerse emeklilige yakında dogur diyor hayata çocuk bakmaya gelmedim dedim bu son yiyip içip gezecem dedim mal mal konuşmaları var memur diye millet gotunu öper benimki ağzıma siciyo birax dertleşmek istedim. Kusura bakma
oonambirnambir Ilgaz01 istediği kadar konuşsun seni demoralize etmesine izin verme, kulak bile verme gül geç, benimki de getir getir dedi onu dinlemedim annem getir diyince hemen yapıverdim😂
Erurtane oonambirnambir bir kızım var benimde kızımda hep kız hissettim rüyalarımda kız bebek gördüm bunda da hamile kaldığımı öğrenmeden bi gün önce erkek bebek görmüştüm ve erkek hissediyorum ama kimseye de söylemiyorum yanlış anlaşılırım ya da kız olursa üzüldüğümü sanarlar diye gardımı düşürmüyorum gönlümdekinin sağlıklı bir evlat olduğunu biliyorum allahım gönlüme göre verecektir hiç sormadım doktora gittiğimde sanırım 16da gidip öğreneceğiz kendi doktoruma 😍🥰🙃
oonambirnambir Erurtane bende ne hissettiğimi kimseye söylemedim ilk başta hiç bir şey hissetmiyordum, sonradan erkek hissetmeye başladım hayırlısı olsun bizim için 🥰
Ozgemlym oonambirnambir ay sorma ya kime ne yani dimi 😂 sanki ben değilde onlar doğuruyo sinir oluyorum saçma garip şeyler ee ne istiyo canın tatlımı ekşimi falan 🤣 kendi çaplarında yorum
Arazynp oonambirnambir ben hamile oldugumdan beri merak ediyorum. Haftaya 11. Haftamda olucam. Söyler mi acaba diye merak ediyorum 🤣 oğlumu çünkü 12 de öğrenmiştim.
Fahriye41 oonambirnambir ayy sormayın uykular şimdiden haram oldu son haftalarda uykusuz geçer birde demezler mi uyu yarin uykusuz kalıcaksin diye sanki şimdi yatabiliyoruz da
oonambirnambir Fahriye41 sorma yok bebek doğsun görürsün, yok son haftalar böyle hep negatif konuşmalar kimseyi takmıyorum vala 😅