Talentedmom Meryeminannesi20 aynen ya sonuçta muayene ücreti ödeniyor nst doğumun bir parçası alınmaması lazım
GirlandBoy_Mom Talentedmom baya pahalı yani bi nst 570 bidaha girmedim zaten muayene ücreti zaten 1770 tl
Talentedmom GirlandBoy_Mom çok saçma zaten doğumun parçası almaları hiç mantıklı değil şikayet etmek lazım
MorKelebek54 Talentedmom benim gittigim doktorum kliniginde şu sekildeydi. Muayne olup nst ye gircek oldugumda nst ye oara odemiyodum. Ama muayne olmicaksam ödüyodum. Hala oyle mi bilmiyorum doğum yaptigim hastanede de ucret odeniyodu
Talentedmom MorKelebek54 muayene parası ödedim doktoru bekliyordum ameliyattaymış ebesi nst giriş yaptırın gelin dedi
MorKelebek54 Talentedmom bazi uerlerde alinmiyo ama cogu yerlerde aliniyo canim bide belki doktordan doktora felan da degisiyodur
panikprenses Talentedmom muayenelerim haftada 1e dustu ve her hafta 500 tl nst parasi oduyorum arkadasim dogum icin hastaneye gittiginde bile nst ucreti almislar 😏
byz12nur Talentedmom gittiğim hastanede de nst için ayrı ücret alıyorlar muayene 1900 nst 300 TL banada çok saçma gelmişti 15 20 dakika için
MorKelebek54 Talentedmom yani nst nin de illaki bi maliyeti varsir bazi hastaneler bunu goz ardi ediyidur bazilari etmiyidur
Zge12 Talentedmom 2021 de ödüyordum canım Antalya’da 100 tl ydi o zaman şuan 25 haftalığım yine aynı hastaneye gidiyorum 250 olmuş diye duymuştum