Altbyz Aysevebebisi ozaman kalan beta değerinizdir bu ben kürtaj olduktan 2 aya yakın adet olmama rağmen beta değerim 0’lanmadı
asil15 Aysevebebisi eğer korunmuyorsan hamile olabilirsin canın bence bir kan ver eğer bebisi emziriyorsan hemen öğrenmen lazım
Aysevebebisi Altbyz ay inşallah öyledir inşallah Rabbim isteyene istediği vakitte versin sağlıklı evlatlar
Aysevebebisi Kan tahlilinde negatif çok şükür ama 5 cmlik kistim varmış kistten dolayı yalancı pozitif çıkıyormuş Altbyz Mariam2 asil15 Mariam2
Altbyz Aysevebebisi yani öyledir zaten 40 gün lohusalık sürüyor kalan 2 ayda da tutması zor çünkü rahim kendini anca toparlar diye düşünüyorum korunuyorsanız bu hamileliğinizden kalan beta değerinizdir sağlık ocağında gidip kan verin saatte erken zaten
Aysevebebisi Altbyz bugün doktora gideyim en iyisi vallahi kimseyi de kınamamıştım neden başıma geldi ki böyle bir şey 😔
asil15 Aysevebebisi hamileyken belirli bir süreden sonra bebek emzirilmez diye biliyorum canım sen kan verip netlestir bence çünkü kalınmaz diye düşünme kardeşim de 3 aylik bebegi varken kalmisti