Aysevebebisi Lütfen bakar mısınız aşırı stres oldum küçük bebeğim var Kan vermeye korkuyorum ya varsa diye
Mariam2 Aysevebebisi 10 daka sonra kuruma çizgi canm gebelik olsa o çizgi hemen cikar sanayiler içinde
Aysevebebisi 10 dakika sonra gördüm asil15 Sabah ilk idrarımla da yapmadım Rabbin isteyene versin ben şuan buna hazır değilim 😪
Aysevebebisi Birazdan gidip yine test alacağım size haber ederim Mariam2 Eslem2112 İnşallah öyledir ben kendimi biliyorum şayet gebelik varsa kendimi yerim bebeğime de bakamam Allah korusun
Aysevebebisi Kan tahlilinde negatif çok şükür ama 5 cmlik kistim varmış kistten dolayı yalancı pozitif çıkıyormuş Altbyz Mariam2 asil15 Mariam2
Mariam2 Aysevebebisi umarım istediği gibi olur canm korkmaz bu test çizgi rengi pembe değil o yüzden negatif
Hizliveofkeli 10 dk da çıktıysa kuruma çizgisi değildir. Kuruma çizgisi test kuruduktan sonra çıkıyor yarım saat bi saat sonra. Tabi markayı bilemem belki yalancı pozitif veren bir testtir ama kuruma çizgisi değil ne yazık ki