Nur1219 myangelson Teşekkürler az çok kafamda bişeyler oluştu umarım hayırlı olan hangisiyse o olur, herkese sağlıklı kolay doğumlar diliyorum 🥹
2cocuk2kopek U-M_mom belki o etkilemiş olabilir . Çünkü bebek etkilenmesin diye az miktarda veriliyor ben odama çıkarılırken uyandırıldım direk
2cocuk2kopek Nur1219 bel baş ağrısı . Birde hani diyorlar ya sezaryen yeri üşütünce ağrır vs diye oda Spinal olanlarda oluyor genelde 6 yıl oldu benim hiç ağrı sızı yaşamadım şükür
Nur1219 2cocuk2kopek peki anne sütünü etkiler mi acaba bu genel anestezi bebeğe geçer mi, bi yakınımız ilk zamanlar sütünün yeşil yeşil geldiğini ve anesteziden kaynaklı olduğunu düşünmüş ilk zaman sağıp sağıp atmış hep sarıya dönene kadar
Mlskz 2cocuk2kopek Peki genelde agriylami kalktiniz yoksa agriniz yokmuydu? Genelikle genel anastezi olanlara o halde agri kesici veremiyolarmis. Ayildikdan sonra veriyorlamis. Sizde nasildi?
poncikveannesii Nur1219 evet amleyt anında farkı yok normal sonrasında tek fsrkı birde epidurl normal doğumdada yapılıyor sancıyı az hissetmek için
Innerglow Nur1219 genel oldum kime sorsam acı yok ama Herşeyi hissediyorum dedi ben hiç hissetmedim uyandırıyorlar hemen çıkınca genel olunca oyalanmıyor doktor 15 Dk da bitiyor ameliyat kalktığında herşey devam ediyor
Busra1904 Innerglow çocuğunun durumu nasıl saçma sapan bir anestezi geçiyor diye yeni moda bişey çıktı. Senelerdir genel vardı oysa ki
Busra1904 Innerglow genel anestezi olmuşsunuz çocuğunuzun durumu nasıl anestezi geçer filan diyorlar ya merak ettim hiç duymadım böyle bir şey yaşayan
Busra1904 Anneyimmmben bebeğe senelerdir anestezi geçmedi yeni mi geçiyor senelerdir genel anestezi vardı bu da bana saçma geliyor sanki doktorlar ayılmanı beklemek istemiyor gibi . Spinal ve epidural eve gelince şiddetli ağrıları olan ve hala ağrısı geçmeyen tanıdıklarım var
Anneyimmmben Busra1904 ben anestezi teknikeri olarak söyledim canım. Bebeğe anestezi geçer. O yüzden cerrahın hızlı olması gerekir. Anne uyuduğu an işleme başlanır herkes elini çabuk tutar.
Busra1904 U-M_mom sonra ağrı kesici odada vermediler mi devamlı hastanede ağrı mi çektiniz . Çocuğunuzun durumu nasıl anestezi filan diyorlar ya geçer garip garip yeni modalar
U-M_mom Busra1904 Hayır hastanede ağrı çekmedim ağrı kesici verdiler bebeğimin durumuda iyiydi narkoz vs geçmemişti ben sadece ayılmakta zorlandım
Busra1904 U-M_mom genel anestezide narkoz geçer kismi genelde duymuyorum böyle bir şey yaşayan var mi arkadaşlar . Yada genel anestezi yaptırıp cocugu iyi olanlar da yazabilir mi insanları korkutmaya çalışıyorlar galiba
U-M_mom Busra1904 Genel anestezide bebeğe narkoz geçip bebeği küvöze gireni duydum ama ben öyle bişey yaşamadım yani bence nadirdir bu durum bilmiyorum
Busra1904 U-M_mom ben onu doktora sordum akciğeri gelişmemişse bebeğin Spinalden sonra da küveze girer anestezi ile ilgisi yok dedi