Naazli Kitapkolik660_ ilk 3 gün beli saran cırt cırtlı kullandım. Sonra normal külot şeklinde olanı kullanmaya başladım
Sevgii_ 2cocuk2kopek çok karışmış buralar 😂😂 pijama değilde 2 gecelik birde çıkış için kendime kıyafet alsam yeterli olur mu sizce 2 gün kalıcam sezaryen dolayısıyla
Naazli Burnosunn_annesi doğumdan sonra cırt cırtlı korse kullandım 3 gün. Sonra normal külot gibi olan korseye geçtim
Naazli Kitapkolik660_ yok benim acım olmadı ilk zamanlarda. Şimdi zaten yok. Görümcemle konuşmuştuk ben takamadım yaramı acıttı demişti. Ama dediğim gibi bende olmadı
Mucu Ben baya bir valiz götürmüştüm ama çoğunu kullanmadan geri getirdim. Bir gece kaldım sadece. Kullandıklarım bebek için doğumdan çıkınca hemşireye verilcek bir takım bide çekim için bir takım müslin örtü -pamuk- alt açma örtüsü - bez - yedek olsun diye bir takım daha belki. Kendimde önü düğmeli pijama takımı iç çamaşır emzirme sütyeni ve çekim için takım kullandım. Depend veya gece pedi alabilirsiniz ben depend kullandım daha rahattı.
MinikBrokoli 2cocuk2kopek ilk doğum, 2022 de sabah gittim doğum oldu , öğlen gibi giyinebilirsin dediler, diğer sabah çıktım, bi tane pijama yetti . Doğum da yine yeterli olur mu acaba ne olur olmaz diye 2 tane koydum, neden 2 gece bekletiyorlar artık öyle mi 🤔 hiç doktorada sormadım
Kitapkolik660_ MinikBrokoli yine aynı durumun iyiyse ertesi gün çıkıyorsun ama bu üç pijamalılar tatil yapmaya gidiyor sanırım hastaneye 😂🤷♀️
2cocuk2kopek MinikBrokoli ilk doğumdan çıkınca geceliği giydim kontrol vs o batıyor zaten . Akşamına pijamanın birini giydim. Ertesi gün öğleden sonrada diğer pijamayı giydim. Hala size şuan cevap vermiş bu yazdığınıza mesela hanım efendi ne kanama yaşamış ne sütü gelmiş heralde 1 pijama ona nasıl yetti bende onu anlayamadım. Sütyensizde duramam süt akıyordu emzirme sütyeni takıp direk pedleri koydum
nevanur_srt Kitapkolik660_ neden böyle düşündünüz anlayamadım doğum sonrası kanama vs oluyor ya hani pijamaya bulaşma olasılığı felan göz önünde bulundurursak 2 gün için gayet iyi bence☺️
bussraozturk Kitapkolik660_ ilk doğumunda herşeyi fazla fazla koydum. Ama hastaneden tam 5 günde çıktığımız için hiç bir şeyimiz yetmemişti ve köyde oturuyorduk eve 110 km düşün o kadar zorlanmıştım ki. Yani herşeydem fazla fazla olması kötü bi şey değil sonuçta at arabaya kalsın sırtında taşımıyorsun ki
Kitapkolik660_ bussraozturk o ihtimali de var aynen ama pijama ıvır zıvır almak için eve gitmek şart değil hastane civarında da bunları satan yerler var misal ben hastanede verilir diye lohusa külodu almadım vermedi eşim gitti aldı eczaneden annem hastanede yattı yedek pijama yoktu yanında babamla aldık geldik eve gitmeden
Busraerkemen Fdm13- Olmamalı kısmını daha çok önemsiyorum. Emzik, biberon, mama, süt pompası, eldiven, pişik kremi olmamalı. Bunlar birçok uzman hekimin ve pediatristlerin tavsiyesidir.
Hcrt25 Fdm13- ben kendim için 2 pijama terlik, depend iç çamaşırı bakım ürünlerimi koymayı bebek için 2 adet hastane çıkışı, zıbın, pampers düşünüyorum şimdilik