Mervegezginci12 tahamommy valla 3. Trimesterdayım 32+6 çok zor hergün başka bir yerin ağrıyor yalancı sancilar artıyor gece uykusu çok zor korku duygusallık ağlama had safhada ilk iki trimester çok güzeldi hiç hamile değil gibiydim ama bu son trimester iki trimestere yetti yani
tahamommy Mervegezginci12 😅😅 6 ayında bir bedeli olmalıydı herhalde yeni girdik bakalım neler olucak 🤣
Emirnokta babymom2026 benn iki çocuğumda da ayni şekilde oldu biniglan bı kız normal yani cinsiyet te de değişiklik gostermedi
Ayfersalih28 Bi belirti söyleyeyim canim Gogus ucu morarma etrafı damarlar vardi Gözlerimin içinde sararma gördüm Gözlerine bak kirmizi damarlar sararma var mi
Mavideniz26 babymom2026 üç gün geçikmen varsa adet belirtin yoksa hamilelik var demekki yap şu testi rahatlayalım 🤣
forumgurmesi İlk hamileliğimde de bu hamileliğimde de en ufak belirti yaşamadım, ultrasonda görmesem inanmam yani.😅
Edasude forumgurmesi bunları duymaya ihtiyacımız var 🫣 bende her ay yalancı belirtilerden bıkmıştım bu ay hiç belirtim olmadı ufak tefek şeyler dışında insan bir yandan belirti olmayınca acaba yok mu diye düşünüyor istemsiz, aslında takılmamak lazım