halitefe benim normal doğumla ilgili sıkıntım var ve şu gebeliklerim riskli ilki erken hafta da suni sancıyla doğurdum çünkü beklersek kalbi duracaktı ve 4 gan suni sancı çektim suni sancıyı bir gün yaşayan bile ne demek istediğimi anlar ben dört gün çektim ve dünyanın dikişiyle normal doğurdum diğer yavrumda korktuğumuz başımıza geldi ve kalbi durdu bebeğin pozisyonu çok tersti 12 saat suni sancı çektim çünkü gelmiyor ve dönmüyordu bir türlü normal bebek doğurmuş kadar zordu sadece küçük olduğu için yırtık dikiş vs yoktu ve kanamam durmayıp az daha ölüyormuşum çok detay yazmak istemedim ama benim doğumlar çok zor oldu bu bebeğimde riskli gebelik en başından beri 2 haftada bir doktora gidiyorum tansiyon sorunum var ve ilaç kullanıyorum şimdilik kolestaz değerim iyi çıktı ama takip ediliyor devamlı . Çok uzun old ya kusura bakmayın ama önceki doğum süreçlerinden dolayı sezeryane sıcak bakıyorum bebeğimi riske atmak istemiyorM ve kendi sençım gelmeden zorla bebeği suni sançıyla doğurmak fikri beni endişelendiriyor