Mz93 Sumeye Cnm ne zmana kadar kullanacaksın coraspirin ve iğneyi bilgi verdi mi?. Birde nerede yaşıyorsun hangi doktora gidiyorsun merak ettm.
Sumeye Mz93 Adana da yaşıyorum altın koza hastanesine Ersin sürmeliler var onun yanında gidiyorum ve evet Doğum edene kadar kullan dedi kan pıhtılaşması YÖK ama her ihtimale karşı buda öyle olmasın dedi
esmaynyl annesadman bende kürtaj oldum 5 ay sonra hamile kaldım şuan 2 aylık hamileyim. Sana tavsiyem kafanı hamileliğe odaklama Allah nasip ederse bi şekilde oluyor. Geçmiş olsun
Zeynep3542 annesadman annesadman mrb canım bende kalbi durduğu için Nisan ayında kürtaj olmuştum gecen sene kan pırtılaşması cıktı doktorum kürtajdan sonra iki kez adet ol sonra deneyebilirsiniz demişti o da 3 ay yapıyo agustos ta tekrar hamile kaldım şuan 29 haftalığız Nisan ayında doğumum olacak inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin tez zamanda benim gibi hamilelere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
annesadman Esrayusuf can benim bildiğine göre beta hcg değeri 2 hafta da düzeliyor.. ama kaç haftalıkken düşük yaptım ona bağlı da geç düzeliyor olabilir.. bencede bir süre kullanma daha derim.. ama inşallah hamişsindir ya 😍😍😍
Esrayusuf annesadman kuzum 6 haftalıktı bebeğim öldüğünde ama kazayla bir durum değil olursa valla billahi Allah'ın mucizesi derim kondom yırtıldığında eşim farketti o zaman bişey olamamıştı
annesadman Erham tabiki öyleside iyidir ama doktorun dediği gibi olursa eğer bu bana ilaç gibi gelecek... çok şükür psikoljik olarak o kadar yipranmadim.. ya ilk hafta çok kötü oldum ama son 2 3 gündür iyiyim ve tekrar istediğimden eminim 🤗🤗🤗
Bulutlu Ben aralık ayında düşük yapmıştım ocak ayında kızıma hamile kaldım 😍Rahat ol inşallah rahim de toparlanmışsa olur hemen 🤗 Hayırla sağlıkla gelsin
1glshcvz annesadman zaten doktorlar bu konuda ikiye ayrılıyor 3 ay bekle diyenler ve beklemeni geren görmeyenler
Esrayusuf Pamukgirl bende 5 gündür kasıklarım ağrıyor başım çok ağrıyor ama önceki gebeliğimde göğüslerime dokunamıyordum çok ağrıyordu ve çok şişmişti şimdi o yok sadece