ppmerlina Fahriye41 innşallah bitanem aminn Sen de sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Görümcemin bir oğlu var (abi), bir de kızı var inşallah sana da öyle sağlıkla nasip olur 🤲🏼❤️🥹
Fahriye41 ppmerlina çok teşekkür ederim canım bu oğlumla birlikte 2 çocuğum oluyor nasip değilmiş demek ki 3.cocugu düşünmüyorum artık Allah’ım böyle nasıp etmiş sağlıklı olsunlar yeter bana🙏❤️
kimchikimdi ppmerlina Ay bende o diyenlere denk geldim bak ne güzel yazmışlar asiri duygulandım nedense vallahi aglicaktim Ay birden duygulandım ya beni mahvetti cevaplar 🥹🥹🥹🥹🥹
kimchikimdi ppmerlina Ben ilk kabul etmemiştim hayir kiz diyordum erkekmiş canım oğlum küsmesin simdi cok mutluyum kendisiyle hic içimden çıkmasın😂😂
MadameTussauds ppmerlina Sagol kuzumm bi iyilesseydimm inan suan onu düsünüyorum sadece hic keyfim yok
[silindi] ppmerlina yanı seni yormayacaksa hayır demem profilinde baya aşağı indim ama bulamadım eskisini 😂😂
Elife2691 ppmerlina 12 nci haftada tahminde bulunmusmusdu canım doktor 12 nci hafta ultrasonumuz çok benziyor ama benim bebiş erkek çıktı hemde 2 nci oğlum oluyor ama ben kız hissediyordum ama sağlıklı olmaları en önemlisi😍❤️
Alya05 ppmerlina bugün mü öğrendin canım cinsiyeti. Bende yarın gidecem bakalım acaba doktor ne diyecek 14+0 haftalık