orgunaryus orgunaryus orgunaryus gönderiyi geri alamadım. Kimse gönderime yorum yapmasın arkadaşlar .
ppmerlina orgunaryus cinsiyet tahmincilerii bu arkadaşımız post açmış bakabilir misiniz @Buse4161 @Burnosunn_annesi @Asteriaa Uzmanlar siz anlarsınız 🤣
Alya05 ppmerlina yaaa canım prensesimiz geliyor Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🌸❤️🌸
ppmerlina kimchikimdi kızın tokaları elbiseleri yarabbimmm süslü süslü. Erkek de nimettir ama kız çocukları için gerçekten çook şeker şeyler var 🥰
kimchikimdi ppmerlina Ay öyle oyleeee sağlıkları yerinde olsun diğerini artik kiz tutturacam dualarla cagiricam 😂😂
kimchikimdi ppmerlina ikinizin cevabına aglicam suan asiri duygulandım cok masum dediniz ikinizde 🥺 overthink perilerim aniden geldi 😂
nisan30_ ppmerlina pardon inanki siliniyorsa bnde sileyim bebeğiniz hayırlı olsun cinsiyeti kusura bakmayın tekrardan
ppmerlina [silindi] bugünkünü arabada unuttum dosyayla birlikte araba koltuğunun arkasında kaldı hani cep gibi bir şey var ya 🤣🤣🤣 en son 12 haftalık var şu an elimde onu atayım mı
[silindi] ppmerlina yanı seni yormayacaksa hayır demem profilinde baya aşağı indim ama bulamadım eskisini 😂😂
Alya05 ppmerlina bugün mü öğrendin canım cinsiyeti. Bende yarın gidecem bakalım acaba doktor ne diyecek 14+0 haftalık
Alya05 ppmerlina Canm gittim doktora dedi henüz erken Dedim hocam bacak arası dolu gibi dedi kordonda olabilir dedi bi ay sonra gelirsin net beli olur
ppmerlina kimchikimdi forumda İLK DEFA NAZİK İNSANLARA denk geldim ilk defa. Normalde sanane l"an derlerdi 🤣 Allah razı olsun
kimchikimdi ppmerlina Ay ben onu hiç bilmiyorum nasıl bakılıyor ne çıkıyor hic bakmadım biz kız hissettik erkek cikti beyefendiyi 7. Haftanın sonunda öğrendik 11. Haftada erkek olduğu ortaya çıktı 😂😂 bir dahaki sefere buraya yazıcam cocuk olursa
kimchikimdi ppmerlina Ay bende o diyenlere denk geldim bak ne güzel yazmışlar asiri duygulandım nedense vallahi aglicaktim Ay birden duygulandım ya beni mahvetti cevaplar 🥹🥹🥹🥹🥹
Fahriye41 ppmerlina ayyy çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bende çok kız çocuğu istiyordum nasip olmadı dün öğrendim nazlı bir oğlum oluyormus sağlıklı olsun yeter böyle nasipmis inan çok sevindim adına 🙏❤️❤️
ppmerlina Fahriye41 innşallah bitanem aminn Sen de sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Görümcemin bir oğlu var (abi), bir de kızı var inşallah sana da öyle sağlıkla nasip olur 🤲🏼❤️🥹
ppmerlina nisan30_ bilen var mı bacılar @Eslem2112 @Aysun84 @Burnosunn_annesi @Buse4161 @Asteriaa @Fahriye41
MadameTussauds ppmerlina Oleyyyyy Masallah Sübanallah bacimmmm benimde icime öyle dogmustu Rabbim sag salim kucagina almayi nasipe etsin size bagislasin 😍😍