Dry94_ Masal2021 çok şükür🥰 kaç gün sürdü ve kaç haftalıkken başladı bende de var lekelenme ve içerde azıcık kanama alanı var dedi doktorum 2 güne bi peçeteye bulaşıyo kahve şeklinde
Masal2021 Dry94_ saol kuzum benim devamlı değildi arada geliyordu progestan kullanıyorum kaç haftalıkken başladı tam bilmiyorum ama 3 yada tahmini 4 haftalık falandı sen kaç haftalıksin progestan kullanıyormusn canim 😍
Dry94_ Masal2021 bende şuan 5+3 üm 4.5 haftalıkken başladı leke benim de ara ara geliyo sürekli değil progestan kullanıyorum fitil şeklinde birde ampül iğne verdi onu da kullancam
october Masal2021 sigarayı kırıp için günde 10 tane içiyorsanız 5 içmiş oluyorsunuz daha da azaltırsınız sonrasında
Masal2021 Dry94_ ins stres yapma sağlıcakla alırsın kucağına çok fazla değilse kprkulacak bişey yoktur bide ilaçlatini aksatma
lidya_2 Masal2021 gebelikten önce baya içiyordum günde 2 paket çünkü bırakamıyordum şuan gebe olduğum için günde 4 tane bırakmayı istiyorum ama bırakamıyorum 🫣
Masal2021 irem10_ helal olsun size bu güne kadar icmediyse. Bence aklıma geldiğinde çekirdek çitle yada başka biseyle oyalan
irem10_ Masal2021 öncesinden de aşırı içen bi insan değildim o yüzden 😊içmem ama artık büyük ihtimalle inşallah 😅
Plansizgebe Masal2021 hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle suyu ihmal etme nikotin idrarla vücuttan atılıyor her gün bol bol iç etkisini azaltırsın