myangelson KLORAKHANIM bilgim yok ama açık kahve gibi duruyor biraz bakırlık eklenmiş gibi 😅😅 ben de Hürrem bakırı istiyorum bekarken çok güzel tutturmustum rengini şuan hatırlamıyorum 🤦🏻♀️ kuaföre gidiyorum saçlarını sarıya açıp öyle boyamamiz lazım diyorlar ama benim saçlara direk tutuyor zaten boya evde kendimiz tutturduk açık kahvemsi saclarimin rengi 🤦🏻♀️
KLORAKHANIM myangelson evet mesela benim saçım da rengi hemen tutar ben hiç 40 dk beklemem maksimum 10-15 dk. Kuaförde saatlerce bekletiyorlar insana daraltı geliyor
myangelson Mariam2 saç rengine bağlı koyu renk yoksa tutar veya üstünde boya yoksa. Benim saçlarım açık kahve gibi bakır, bal köpüğü, sarı, kızıl her türlü rengi evde kendimiz yaptık 😅
myangelson KLORAKHANIM ben hiç o kadar bekleyip yıkamadim da 😅 yarım saate tutuyor genelde. Bir de oksidani biraz yüksek derece kullanınca daha da açıyor saçı yaparken. Ben bakır yaparken öyle kullanmıştım. Tüp boya alıyordum oksidani da kendim alıyordum şuan kutu boyalardan denk getirmeye çalışıyorum 🥴
KLORAKHANIM coolkid sordum da bana o kadar koyu bi renk önerdi ki inandırıcılıgını kaybetti, sonra post açtım
Mariam2 myangelson biraz evet sadece bal köpüğü yapmak istedim ama mafettim gitim kizla boyiadim 3 sene sonra yoruldum ancak siyah kapatı şimdi dogal saç rengim ama ilerde boyiarrim bende
myangelson Mariam2 oksidanin derecesi fazla olduğunda daha iyi tutuyor ben bakır ve sarı yaparken öyle yapmıştık. Kuaförde çalışan kuzenim söylemişti bu şekilde. Direk sarı boya sürdük tuttu yani saçlarıma oksidanin derecesi yüksekti biraz sadece