KLORAKHANIM Palette tercihim kızlar bana boya numaradı verir misiniz Bana bakır alt tonlu açık Karamell kahve gibi geldi ama hangi numaraları karıştırsam bilemedim
Mariam2 KLORAKHANIM canm reng numara bilmem ama kesinkle eve deneme ben çok denedim ama kuafidaki asla çıkmaz once saç açman gerek maf edersin saçlari asla istediği renge tutmaz evde kızıl dışında deneyim var
myangelson KLORAKHANIM bilgim yok ama açık kahve gibi duruyor biraz bakırlık eklenmiş gibi 😅😅 ben de Hürrem bakırı istiyorum bekarken çok güzel tutturmustum rengini şuan hatırlamıyorum 🤦🏻♀️ kuaföre gidiyorum saçlarını sarıya açıp öyle boyamamiz lazım diyorlar ama benim saçlara direk tutuyor zaten boya evde kendimiz tutturduk açık kahvemsi saclarimin rengi 🤦🏻♀️
KLORAKHANIM Herseydenbiktim Bak biri kumral biri fındık kabuğu ama Damla nın saçı bi tık daha açık yansımalı mı desem daha bebeksi mi desem
Herseydenbiktim KLORAKHANIM Bebeksi daha doğru bence bende acik kumral düşünüyorum ama danlanın saç rengi gercekten cok hoşmuş
Herseydenbiktim KLORAKHANIM Sanki boyle gibi buna çok benzettim ama damlanın ki bi tık daha acik yada günisiginda oyle duruyor
Merviskooo Danla Biliç’in tiktokta bir videosuna rastlamıştım saç rengini söylediği. Yanlış hatırlamıyorsam garnier karamel kahve demişti. İstersen bi tiktok videolarına göz atabilirsin. İnstagramda da aynı şekilde saç rengini söylediği storylere denk gelmiştim
Herseydenbiktim KLORAKHANIM Bulursan banada söyleee noluuurrrr doğumdan sonra boyatmayi dusunuyorum bal köpüğü gibi renge ama bu çok hoşuma gitti 💖😂
Herseydenbiktim KLORAKHANIM Sanki benziyor hanımefendi demis üste hemen baktım buna daha çok benzettim Kör oldum karsilastirmaktan 😂😂
KLORAKHANIM Herseydenbiktim ay tamam ben bunu denicemmmmmm deneyince haber vericem sana da 🫠😅 sanırım bu
myangelson Mariam2 saç rengine bağlı koyu renk yoksa tutar veya üstünde boya yoksa. Benim saçlarım açık kahve gibi bakır, bal köpüğü, sarı, kızıl her türlü rengi evde kendimiz yaptık 😅