Merveeeeeee01 Kızlar 19.haftadayım ve ister istemez evham yapıyorum 1 ay arayla muayeneye gitsem de acaba bişey oldu mu iyi mi değilmi bebeğim diye düşünüyorum korkuyorum benim gibi olan var mı? 🤷♀️
panikprenses Merveeeeeee01 o haftalarda normal bende de oluyordu tansiyon olcme bahanesiyle saglik ocagina gidiyordum ben orda ebe kalbini de dinliyordu icim rahatliyordu 😅
Nurkl Merveeeeeee01 yemin ederim aynı durumdayım ve ben daha 8+4 düm hep içimde kötü his var ya bir şey olduysa diye ne biliyim zaman da geçmiyor bu his de geçmiyor :(
kimebaktin4 Merveeeeeee01 kendimi gördüm ilk hamilelikte ben de öyleydim 2 ikincisine çok geç gidiyorum 🤣
Esma006 Merveeeeeee01 başlarda bende öyleydim hislerini beş haftaya hissedersin tekmelerini sonra rahatlıyorsun 10 hafta sonra iki haftaya iner muaynen canım
Merveeeeeee01 panikprenses valla herhalde son çare öyle yani bide kilolu hamile olduğum için hareketlerini de hissedemiyorum hissediyorsamda anlamıyorum zaten o yüzden biraz 🙏🤷♀️
anneyim01 Merveeeeeee01 kaç kilosun? Bende kiloluyum hamile kalamıyorum Kalsam hissedemzmiyim ki Kusra bakma Sordum ama 😔 canm Allah sağlıklı sekilde kucagına almayı nasip
Merveeeeeee01 panikprenses teşekkür ederim öyle yapalım bakalım bide detaylı ultrasona giricem bakalım hayırlısı😅
Merveeeeeee01 UmayAna_ sağlik ocağına gittiğimde 16 haftalıktım dinlemiştim kalp atışını demekki her yerde farklı mı anlamadım
panikprenses UmayAna_ ay ne sacma saglik bakanliginin temin ettigi bi cihaz sonucta hepsi ayni yani ne diye dinletmedi cok merak ettim gercekten
Merveeeeeee01 Esma006 inşallah anne olunca anlarsın derlerdi hamile olunca annelik duygusu yükleniyor sanırım insan ondan biraz telaş yapıyor 🥰🤷♀️
Merveeeeeee01 anneyim01 valla şuan bebeğim iyi olsun sağlıkla dünyaya getireyim onu ondan sonra veririm inşallah şuan hiç düşünmüyorum kilomu