Burcumom SeherNilgnBakrc kucağa zaren veremezler yatıyo oluyorsun ben bazı video ve fotoğraflarda bebeklerini kollarının arasına alanı gördüm mesela en son alisanon eli buse hanımın fotoğrafında?
Deletedmom342 Zhraaltun valla heyecan, stres, korku, mutluluk, endişe hepsi bir arada tarif edilmeyen duygular Allah yardımcımız olsun 🙏😍
AysunDrn Aynı posta benzer bir post ben de açtım bugün. Sezaryen günümüz belli oldu önerileriniz diye. İki kişi cevap verdi sadece. Süt gelmesi, sonda, sancı bunları sormuştum çok dikkat çekmedi ki post cevap veren olmadı ama dediğiniz gibi kaynana, aldatma, eş, görünce, ekti olsa yıkılırdı burası. 😉
Brcyns Zhraaltun mas haklsn dogru fırsat bulamıyosundur ☺️Allah analı babalı buyutsun merakla bekliyoruz ne zaman musait olursan tabiki
Hiradila Zhraaltun yaaa bende sezeryan olucam doktorumuzda aynı nasılsınız peki memnun kaldınızmı biraz bilgi verseniz🙏?zaman yaklastıkca endişe ve korkum basladı😢
Zhraaltun Sinemiraz evet doktrmda zatn normle hazr olmadgimi soyledi cnku ust kemgm bsskti ve kullndgm ilaçlar rahim duvarini kalnlastriyodu doktrmda normli denesek bile buyuk ihtmlle sezeryana doneblcgini soyledi