Zhraaltun vücudunu rahat bırak stres ve heyecan yapma çok zor biliyorum ama her anın tadını çıkar çok zor değil sezaryen biraz zorluyor insanı ama o da geçiyor sırtından bi iğne yapıyorlar 5 dakikada uyuşuyor aşağısı hissediyor gibi oluyorsun kendi kendine ama aslında hissetmiyorsun dokunmalarını sesleri duyuyorsun ama hissetmiyorsun Zaten bi 10 15 dakika sonra çocuğu çıkarıveriyorlar bi ıngaaaaa basıyor orayı onlar seni dikerken sende bebeğini seviyorsun en azından bende öyleydi sonra işleri bitince odaya gidiyorsun bende Doğumdan sonra ilk gün komple yatırdılar ertesi gün öğlen duş Alman gerek ve idrar torbasını çıkartacağız 3 saat içinde idrarını yapmalısın dediler tamam dedim torbayı çıkarınca Benim tuvaletim var defim hemşire çok sevindi kendimi yatakta iyi hissediyordum birden kalkmaya çalıştım ama başım döndü yatağa oturttu hemen hemşire yavaşça kalktım ilk adımı hemşire ve eşimi tutarak attım sonra kendi kendime attım ama tam doğrulamadım böyle eğik bir şekilfe gittim tuvaleti yapmak biraz zorladı beni ertesi Gün daha iyiydim 1 hafta sonra tamamen doğruldum şimdi 27 gün oldu ilk haftadan sonra tüm sorunum geçti Allah yardımcın olsun