Esra11_10 Annelikyolundabiri evet maalesef eşim zaten hep istiyordu yanına istediğin ismi koy demişti 🙂
greybrde Annelikyolundabiri oğlumun ismi göktuğ 💙 Aslan ismide çok güzel ünvan gibi mesela 🩵 Alp aslanda güzel iki isim gibi
Sultankaradag İlk oğlumun adı Yusuf Mirza❤️ ikinciye hamileyim ben ismini İlyas istiyorum ama kararsız bir eşim var 😂 ilyas mahir yasir favorilerim😃
Glsmcglr Oğlum olacak nasip ise🤲 ismini Musab olarak istedi babası bende seve seve kabul ettim. Peygamber efendimize en yakın sahabe ismi ve ilk müslüman genç💙
dolunaylodos Bende hamileyim ve oğlum olacak Allah nasip ederse ismini de daha karar vermedik ama Göktuğ yada Göktürk koyacaz
Miinniik Annelikyolundabiri ilk oğlum Mete 2.oglumu bekliyorum Tuna 😍 Alaz Mert Altuğ Kerem Sina Han Bunlar da begendugim isimler :)
Nazo2401 Annelikyolundabiri ilk oğlumun ismi Yusuf Mirza nasip olursa ikinci oğlumuza Yiğit Kayra düşünüyoruz ❤️
Katya1 Nazo2401 bekarken hepp oğlum olursa Yiğit koycam diyordum ama Eltimin oğlu malesef elendi😂 Bende Kayra olsun istiyorum ilk sıramda o var eşimle isim zevklermiz ayrıı bakalım kimin dediği olucak🤷♀️
Nazo2401 Katya1 Genelde sonunda annelerin dediği oluyor gibi ama sizede gönlünüze göre koymak nasip olur inşallah 😆😍Bizim babamızda kararsızdı ama son üç ayımız kaldı kavuşmaya artık sesi çıkmıyor beğendi ve kabullendi bence oda ismini 😆
Asenassmom Annelikyolundabiri Altay değilde Alpay nasıl belki eşiniz buna beğenir anlamına da bakım derim bi 🩵
Babybebi Annelikyolundabiri Muhammed Enes Aras Yiğit eymen Çınar ege Harun reşit Burak Emre Asil Ahmet Fevzi fatih Ufuk Ahmet yasir Muhammed emin Ensar Emir Mushab Zeyd aslan Zeyn Talha Yusuf Ali imran Yunus emre Min selim Aklıma gelen isimleri yazdım bizimde daha isim belli değil 😇🤣bizde bir oğluş bekliyoruz