MaviNur25 Kızlar çarşamba 38 haftalık olacağız inşallah 4 cm acıklıgım var 1 haftadır bebeğim gelmiyo sancı agrı yok hiç napsam başlar doğumum artık sıkılmaya yorulmaya basladım sanki psikolokik olarak yıpranıyorum bebeğimede kavusmak istiyorum artık nasıl birşeyler yapsam fayda eder sancı falan baslar 🤦🏼♀️😓😅
Bebisco MaviNur25 bende 5 cm açıklık ile bir hafta durdum canım bilmiyordum da doktorum tedirgin olmayalım diye söylememiş. Birgün dipköşe temizlik yaptım akşamına gezmeye çıktık 2 saat dafalan yürüdüm sabaha sancım başladı
MaviNur25 Sevvalllll açılma oluyor oluyorda sancı gelmiyo 4 cmle doğumu baslayanlar var su falanda gelmiyo sezeryan olmaktan korkuyorum
MaviNur25 Bidunya korkuyorum ilişki yaşamaktan cunki bebeğim çok aşagıda ve 4 cm acıklıgım var 2 aydırda yasaktı ilişki 🤦🏼♀️ tedirgininm
Sila41_ MaviNur25 şuan sorun olmaz doğum başlasın istiyorsun zaten sperm hızlandırıyor bu işi korunmasız ilişkiye gir
MaviNur25 Bebisco bende biraz iş falann yapmak istiyorum ama 2,5 aydır falan sürekli yatmak zorunda kaldım dayanamıyprum bi iş yapmaya hele yürüyüş imkansız 5 dk hareket etsem nefesim kesiliyo kasılıp kalıyorum 🤦🏼♀️
MaviNur25 Sila41_ 3_bebelianne 34ten beri acıklıkla dolanıyorum 2ydi 3 oldu sonra 4 cm daha öncesinin zorluguda olunca yıprandıgımı hissediyorum birde gelmez sezeryan olurum diye gelsin istiyorum artık
3_bebelianne MaviNur25 normal doğumda genelde 39hafta ortasında oluyor daha erken bekleyin 38hafta olmamış cinsel ilişki normal doğuma faydalı riskli demişssin kendini koşullandırma rabbim bilir sezeryandan korkmayın bu kadar hayırlısı olsun hakkınızda
Elcinbys Gittiğim gebe okulunda erotik masajlar,beraber duş alma, cinsellik yaşamanın oksitosin hormonunu harekete geçireceğini ve doğumu başlatabileceğini söylediler ❤️
Zuleyhadere25 MaviNur25 bbde 2. Gebelikte 2 cmdi doktor heran dogurursun dedi ama dogurmadım suni sancıyla başlattılar