yagmurksk Herkese merhaba, 6 haftalıkken düşük yaşadım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü. Bu şekilde düşük yaşayıp ne kadar süre sonra hamile kaldınız sağlıklı sonuçlandı mı?
Tatli_bebek12 yagmurksk düşük yaptım kürtaj oldum sonra 3 ay korunup bıraktım hamileyim şimdi 30 haftalik inşallah sağlıkla doğar bebişim
nurveece yagmurksk bende 6 haftalıkken düşük oldu şuan tekrar hamileyim Allaha şükür 29 haftalık, sanada nasip etsin inşallah
Naazli yagmurksk bebeğimin kalp atışı durdu kürtaj oldum. Kürtaj sonrası 1 regl oldum tekrar hamile kaldım. O gebeliğimide sonraki gebeliğimide sorunsuz geçirdim çok şükür.
asil15 yagmurksk regli olmadan hamile kalanlarda var canım 1 regli görüp sonrasında da kalanlar bende nisanda kurtaj olup 1 regli olmayı bekleyip sonrasında denedim bakalım buay olucakmi doktorun ne dedi bilmiyorum ama en az 1 adet dönemi sonra denemeye basla canim
meryys Naazli Benimde 10+5de kalp atışı durmuş biz 12+3diye gittiğimiz de öğrendikten 12 gün oldu kürtaj olalı ☹️
Naazli meryys geçmiş olsun canım. Çok üzücü ve yıpratıcı bi süreç. Seni çok iyi anlıyorum. Kürtajdan sonra hamile kalmak daha kolay demişti doktorum. Bende öyle oldu gerçekten. Rabbim istediğin zaman sanada nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻🩷
Sementa63 meryys Geçmiş olsun herhangi bir belirti var mıydı yani hissettiniz mi mide bulantısı gibi belirtiler yok olmuş muydu
meryys yagmurksk Bende kürtaj oldum kalp atışı durdu ilerlemisti haftamız da 12 gün oldu bugün, doktorum 1 adet bekle dedi ama onerim psikolojik olarak yazı atlatman dedi Perinatoloji uzmanı da 3 adet diyorum ama korunmaya bilirsin istersen dedi
meryys Naazli Cook teşekkür ederim Aminnn inşallah Rabbim isteyen herkesin kulağınızı sağlıklı sıhhatli evlatlar ile doldursun ❤️
meryys Sementa63 Benim normalde gebelikte bulantım hiç olmamışti Belirti vermedi odaya cinsiyet bakalim diye girdik 😔 çok şükür ki fetal dna vermiştim temiz geldi doktor down olabilir felan demişti şükür bir şeyi yokmus kızımın
Sementa63 meryys Çok üzüldüm Rabbim bu acıyı unutturacak acı vermesin tekrardan hamile kalırsınız bebeğiniz sağlıklıymış neden böyle olmuş bir sebebi çıktı mı