Cagladevecioglu Beyazlale canim gunaydin bugun son kan alimim var d en son cumartesi 425 ti bugun iki katina cikmasi lazm ki crsamba ultrasonda bakicakmis bakaim Kac olmus bugun :/
Cagladevecioglu Beyazlale bugun doktorada soyliycem ben asla Gece uyuyamiyorum :((( donup Duruyorum gunduzde surekli yatiriyo beni dun ilk kez biraz evi toparladim ona bile takatim olmuyo bazende cok dinc oluyorum anlayamiyorm kendimi
Beyazlale Cagladevecioglu normal canim ama yatis verdiyse ilk zamanlar cok onemli ben hala daha yatiyorum hic kalkmadan aman dikkat et
Cagladevecioglu MinnakBebegim yok balim hamileyim zaten kan testine falan gittim doktora basladim yani bugun degerim iyice yukselmismi diye bakilcak sonra ultrason insallah 🙏 benim ilki dusuk oldu yine boyle Yukselirken sdususe gecti o yuzden korkum cok
Cagladevecioglu Beyazlale vermedi canm yat demedi ki bana bormal Hayatina devam et diyo doktorumu acikcasi sevemedim beni hicbir konuda rahatlatmiyor
Beyazlale Cagladevecioglu doktor buyuk şans işi ben bulundugum ilden farkli bir ile gidiyorum düşün 😅
Sarem Cagladevecioglu kuzumm ya aynı bende öyleydim testte anında çift çizgi çıktı inanamadım. Tekrarladm ondada çıktı. Dün akşam kan verdik 32.8 çıktı. Bu gün tedbir amaçlı gittin doktora. Ben genetik tahlil yaptırdım dedim sonuçların çıkana kadar igne başlatalım dedi. Pazar tekrar kan istedi