Beyazlale Cagladevecioglu tamam canim haberdar et bizi belki ilac falan verir önlemek icin icini ferah tut Rabbim yardimcin olsun
Ggggggggggg Cagladevecioglu ya bende yarın erken gebelik yapayım diyorum Pazar günü adet günüm çıkar mı acaba ama yumurtlamam geçeli 10 gün oldu daha 🤷🏻♀️
Cagladevecioglu Ggggggggggg canim benimde adetime 5 gun vardi pozitif cikti idrar testi herkeste aynisi olmuyomus ama bi onceki hamileligimde cikmamisti
Cagladevecioglu Beyazlale saolasin canmm benm kan aldi benden betama bakicakmis bir saate cikcakmis hadi hayirlisi Rabbimden dualarinizi istiyorm 🙏🙏
Beyazlale Cagladevecioglu Yaparim canım bende yaşadım aynilari kesilir belki dur bakalım. İnşallah düşmemiştir degerin 🙏
Cagladevecioglu Canlrim yarin doktora git dedi acildeki doktor zaten yarin randevum var degerim 134.38 olmus sanirim dediginiz gibi tutunma lekesi oluyorum
Beyazlale Cagladevecioglu Evet canim git bencede doktorun olmasada riskli gebelere bakan doktor muhakkak vardır ilac verir dusuk onleyici olarak bendede oldu aynisi ilac verdi igne verdi sonra lekem kesildi canim zaten kan seklinde degilse korkma ama ihmalde etme
Cagladevecioglu Beyazlale aynen canim birazda evhamliyim bu konularda yarin gidicem bakalim ne diycek doktor
Razakna Cagladevecioglu hastaneye gittiğindede kan testi yapıyorlar ve testten sonrada muane olabiliyorsun bebeğin varsa kese görünüyor bende aynısını yaşamış olarak söylüyorum .. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏🙏 ( şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah)
Cagladevecioglu Beyazlale canm 185 e yukselmis degerim cumartesi tekrar cagirdi beni smdilik guzel gidio dedi
Fuunndaaa Cagladevecioglu perinatoloji takibi için gidiyorum detaylı ultrasan zamanım gelmedi detaylıyı özel klinikte yaptırmayı düşünüyorum
Cagladevecioglu Beyazlale vermedi canm suan cok erken dedi daha adet gunun bugun dedi suan verecehim ilac disgebelige sebep olabilir dedi cumartesi bakicaz tekrardan ona gore basliycam dedi ne kadar dgru onu bilemiyorum :/