izelaren çok haklısınız kendinizi de strese sokmayın ben hiçbir şey yaşamama rağmen stres oldum başında demesi kolay evet ama aslında gerçek olan Allah en doğrusunu biliyor çocuğumuzun yiyecek ekmeği varsa her türlü bu çocuk dünyaya gelecek dediğiniz gibi her doktorun bakış açısı farklı ben de arada kaldığım için ve pro restoran olayı strese soktu için 4.05 tane doktor gezdim hamilelik öncesi beni takip eden doktoru bıraktım çok da karıştırmamak gerekiyor aslında ama bozuk olan hamilelik çoğu zaman kendini kalp atışı duyulmadan embriyo gözükmeden belli ediyor diyorlar bir kanama lekelenme ciddi kaşık ağrısı dediğim gibi değerlerin artmaması kesenin haftaya göre uyumlu büyümemesi bunlar hep belirti olarak illaki kendini gösteriyor olumsuz tablolarda bence de bu sefer sizin de iyi olacak şu an sizin tam kaç haftalık ben bu arada alttan bakmıyorum karından bakıyorum çoğu doktor alttan bakmak istiyor ama kendi doktorum şu anki doktorum hiç öyle bir talepte bulunmadı o talepte bulunanlara da kabul etmedim ciddi bir durum olursa tabii ki baktırırım acil bir şeyde ama onun dışında baktırmıyorum