forumgurmesi Bende 3 ay bitti, hiç kilo almadım üstelik mide bulantısı vs de yaşamadım herşeyden fazla fazla yiyorum. Anormal birşey değil gayet normal.
Ynss Betul29 7 aylık gebeyim sadece 3 kilo aldım bebek sağlıklı kilo alıyorsa seninkinin önemi yok kafana takma zaten anne 6. Aydan sonra kilo almaya başlıyormuş normalde
Parinas Betul29 16 haftaya kadar hiç almadım. Sonra almaya başladım. Genelde de böyle oluyor zaten birden başlıyor kilo alımı. İlk haftalarda kilo alacak bi durum olmuyor
[silindi] Betul29 3 ay bitti 3 kilo verdim kilolu hanile kaldığım için biraz dikkat etmeye çalıştım açıkçası 🧡
Kanatlarimruhumda Betul29 kilo almak iyi bir şey değil ki zaten. Anne ne kadar çok kilo alırsa doğumda o kadar zorlanıyor bence. Ben ilk gebelikte 17 kilo aldım ve ağustos dönümüydü. Çok zorlandım. Şimdi baştan sıkı tutuyorum diyetisyenle başladım kilo vermeye çalışıyorum. ilk aylarda kilo verilebilir sonrasında da belli kilonun üzerine çıkmak sağlıklı değil. Gebelik şekerini tetikliyor.
Ruruu Betul29 aramizda birkac gun var ben de henuz kilo almadim hatta en son vermistim 🫠 daha yeni yeni birseyler yiyebiliyorum bulantim tamamen gecmedi
Eflalinda Betul29 bende almadım ama önceki kilolar hala üstümde 55 ile hamile kaldım 85 ile doğuma gittim peşine ikinciye 80 ile hamile kaldım 3 buçuk aylık şuan kilo almadım. 1. Gebeliğimde ilk altı ay almadım. Son 3 ay her gün sadece dondurma yiyerek mahvettim düzenimi 😅 6. Aydan sonra alınıyor
Miinniik Betul29 ilk gebeligimde kilo almayı bırak 10 kilo vermistim kusmaktan 7. Aydan sonra aldım oğlun 4510 gram doğdu annenin kilo almasıyla alakalı bi durum değil bu hiç kafana takma canim
Minikeller38 bebek_29 bende ya gören hamile sanmıyor söylersem nerde bebek diyorlar 26 haftalıgım sadece 1 kilo aldım ama asla iştahım yok zorla yemek meyve yiyorum ya ilaç bile içemiyorum ilk üç ay 5 kilo verdim yeni 1 kilo geri almışım ona çok sevindim 😁
Nigar_A Betul29 18haftadayım. 55le başladım hamileliğe (normal kilom 52dir) . İştahsızlık üstüne hastalandım falan son 2aydır 3kilo verdim. Hala iştahın yok en fazla 2kere yiyorum.en son kontrolde bebek haftasıyla uyymluydu.ama karnım çıktı baya.2ci hamilelik bide
Eflalinda Betul29 çok iyi 👍🏻ilk aylar aldığın kilolar kendi aldığın kilolar oluyor doğum sonrası kalan kilolar işte o ilk ay ki kilolar oluyor. Bebek 6. aydan sonra almaya başlıyor. Ben ilk 6 ay almadım son 3 ay aldım fazlasıyla.
senem0987 Ben 14 haftalığım hala aynı kilomdayım hiç almadım bence en iyisi millet yazıyo buraya 4-5.ayında 4-5 kilo alanlar varmış benim hiç kusmam olmadı yemekte normal yiyorum almamam çok normaldi zaten