Asyaalin Busraaa233- doktorunuz daha iyi bilgi verecektir ama bu haftalarda normaldr pıhtılaşmada arttığı için bıraktırmaz benim arkadaşım iğne kullanmadığı halde son 1 ayda kullandırmıştı doktoru kanında ay itibariyle pıhtılaşması arttığı için
Dnzasil Busraaa233- Bugün üniversite hastanesinde sordum biz bıraktırmıyoruz dedi daha bi kararsız kaldım 😁
tahamommy Busraaa233- doktorunuz bişey demedi mi kimisi doğumdan 1-2 hafta sonraya kadar kullandırıyor
Busraaa233- tahamommy yarın doktor kontrolümüz var sorucam ama aklıma takıldığı için buraya yazmak istedim
ZRS Dnzasil coraspirin, ecopirin kanama değerlerini bozup ameliyatta zorluk olmaması açısından ameliyattan bir süre önce bırakılır ama kan sulandırıcı iğnenin böyle bir yan etkisi olmadığından ameliyat gününden bir gün öncesine kadar devam edilir
ZRS Hatta sezeryan sonrası 10 gün daha devam edilir iğneye, olası bir pıhtıdan korunmak amaçlı. Doktorunuzun önerisine uymanızı öneririm, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)
Elif222 ZRS bende o şekilde biliyorum ve kullanmak istiyorum arkadaşıma pıhtı attı kullanmadığı için. Doktoruma sordum kullanacakmiyim diye. Kullanmayacaksın dedi. Bi değer söyledi o pozitif olunca kullandiriyoruz senin ki negatif kullanmana gerek yok dedi. Ama ben yinede korkuyorum
Hilalllkk Haftadayım geçen hafta doktoruma çok zorlandığımı söyledim artık o zaman bir gün yap bir gün yapma dedi şuan o şekilde devam ediyorum inşallah doğumdan sonra da yap demez artık çok fazla canım acıyor dayanamıyorum🥺
Efsunib Busraaa233- ya normalde sezeryan olacaktım doktorum sezeryandan 2 gün önce bırakmak yeterli olacaktır dedi ama aniden suyum gelince doğum yaptığım gün bile olmuştum erken doğum yaptığım için iğneyi öğleden sonra yaptım akşamına aniden doğum oldu
Busraaa233- Efsunib bugün gittim bende doktora 24-48 saat önce bırakılır planlı olursa dedi ancak acil almam gereken bir durum söz konusu olursa sıkıntı yaratmaz ona da ilaç var karşılık olarak kullanılan stres yapma dedi bana içim rahatladı açıkçası ☺️
Busraaa233- Efsunib bir şey sorucam aç mıydınız peki bi de Spinal mi oldunuz genel mi acil alınmışsınız ya yemek yediniz mesela doğumunuz başladı nasıl sezaryene alıyorlar ki en az 8 saat açlık olması gerekmiyor mu