Asyaalin Busraaa233- doğum olduğu güne kadar kullanmıştım hatta sonrasındada 2 hafta kullanmamı istemişti 🌸
myangelson Busraaa233- 37+0 da acil doğuma alındım o güne kadar vurdum hep doğuma kadar kesmeyecegiz diyorlardı. Doğumdan sonra da 10 gün kullandım
6hilal_akin1 Busraaa233- ameliyat öncesi değil de sonrası kullanmaya başladım.10 günlük iğne zaten onlar bitince bırakacagım
Busraaa233- Derya_y doktorunuz bu şekilde mi yapmanızı söyledi ? Biraz araştırdım da ben 2 gün önceden falan yazmışlar internete kafam karıştı
Derya_y Busraaa233- doktorum bu şekilde söyledi bana, coraspin de kullandım hamileliğin boyunca onu da 36.haftada kestik
Dnzasil Busraaa233- problem olmuyor mu peki o haftalarda kesmek Sonuçta pıhtılaşma devam ediyo bebek nasıl beslenecek ki
Busraaa233- Dnzasil valla bilmiyorum bana kes dedi bende kestim Clexane yapmaya devam ediyorum ama belki o yüzden kesmiştir
Dnzasil Busraaa233- Ben kan sulandırıcıdan başka bişey kullanmıyorum bana da 36. Haftadan itibaren kesebiliriz dedi kafama takıldı çünkü daha en az 2 3 hafta var
Busraaa233- Dnzasil ben biraz araştırdım bebeğin gelişimi iyiyise bi sıkıntı yoksa 32 den sonra bıraktırılabilirmiş genelde 36 dan sonra bırakılıyormuş chatgpt ye de sordum 😂😂😂😂
ZRS Dnzasil coraspirin, ecopirin kanama değerlerini bozup ameliyatta zorluk olmaması açısından ameliyattan bir süre önce bırakılır ama kan sulandırıcı iğnenin böyle bir yan etkisi olmadığından ameliyat gününden bir gün öncesine kadar devam edilir
miniminibebek Busraaa233- sezeryan olursan bi gün öncesinden keseceğiz dedi coraspini de 35 e girince kestirdi ama korkuyorum beslenemeyecek diye :( bugün kontrolüm var tekrar sorarım
Asyaalin Busraaa233- doktorunuz daha iyi bilgi verecektir ama bu haftalarda normaldr pıhtılaşmada arttığı için bıraktırmaz benim arkadaşım iğne kullanmadığı halde son 1 ayda kullandırmıştı doktoru kanında ay itibariyle pıhtılaşması arttığı için
Dnzasil Busraaa233- Bugün üniversite hastanesinde sordum biz bıraktırmıyoruz dedi daha bi kararsız kaldım 😁