babymom2026 Beyzanury1234 askim sabah kaset yaptım ilk idrarla çıkmadı bunu gece 1de yaptım ama yapmadan 2 saat öncesinde sıvı falan almadım yanılmasın diye
babymom2026 Mariam2 valla bende stres yapmamaya çalışıyorum ama endişeleniyorum 🥹 dün gelen 2 damla kanı da adet olursun sökülür dediler yorumlarda biraz panik oldum 🥹
babymom2026 Yazmelegi_ insallah askim ya agliycam varsa bile çok yüksek değildir dimi hcg o yuzden bekliycem giderek yükselsin kesin çıksın 💕
babymom2026 Slmcnmyeniben artı med simdi diyeceksin yalancı pozitif veriyor diye ama gece 1 de bunu bulabilmis eczanede esim
Bir1kelebek babymom2026 hmmm canım inşaAllah vardır o testi hiç kullanmadım ben o kadar korkuyorum ki çok gördüm olumsuz yorumlar ama tabii yinede bu testle öğrenenlerde var o yüzden şuan varda olabilir yok da olabilir inşaAllah vardır canım 🥰🥰🥰
Slmcnmyeniben babymom2026 malesef yalancı pozitif veriyor güvenme asla ona bak sana artimedin farkını atayım
Busranur_mnts Slmcnmyeniben @babymom2026 bana da aynı böyle çıkardı artımed malesef negatifti canım dünden başka gelen kanama lekelenme yok mu