Glcnaltin1 Anneadayii_ hersey normal doktorum ilişki serbest demişti dün akşam birlikte olduk eşimle 20. Haftadayim giderek şiddetlenen bacağıma dogru kayan bi ağrım var sabahtan bu yana sorun yaratır mı
Deleted33000 Anneadayii_ doktorunuz size magnezyum ilacı verir ve öyle kramp olduğunda duş alırsanız rahatlatır ben ilaca rağmen azalmadı ama duş iyi geliyordu
momandboy_ Anneadayii_ doktoruma dedim aynı sorun bende var gebenkaldigim günden beridir şuan magnezyum ilacına başladım
Anneadayii_ momandboy_ benim 20 li haftalarda başladı bi ilacım az kaldı onunla bir sağlık ocağına yazdırıcam inşallah
Bumah Anneadayii_ ayyy ben ayni olmustum doktor bana magnezyum yazmisti hemen basladim rahatladim bazen unutuyorum icmeyi o gece maf ediyo beni kramlar agriyla uyaniyorum
Anneadayii_ Bumah evet sabah tam gerinicem aklıma geliyo hemen duruyorum duramazsam saplanıyo kalıyo bacağıma
tahamommy Anneadayii_ bende kramplarım olunca içmeye başladım içmediğim gece 3-4 defa bacağıma kramp giriyor randevuna daha çok varsa alıp kullanabilirsin ben ocean extramag kullanıyorum
Anneadayii_ tahamommy ama senin çok fazlaymış ya 3 4 defa benim sadece sabahları gerinirken bi de yükseğe uzanırken oluyo dikkat etmezsem
tahamommy Anneadayii_ gece de gerinirken oluyor işte 🥲 ben biraz fazla gerinme ihtiyacı duyuyorum sanırım içmezsem kötü oluyor işte
ddefnos Anneadayii_ bende öyle uyaniyordum kaskati kaliyor hareket bile ettiremiyordum bu hafta düzenli magnezyum kullandim bana 12.den sonra vermişti ben icmiyordum ağrım kasilmam yok diye ama bu hafta kullandim geçti çok şükür
Anneadayii_ tahamommy galiba ben pek gerinmiyorum ☺️ 3 ya da 4 kez oldu daha ama olacak mı korkusu yetiyo zaten
koza08 Merhabalar. Ben 16.haftamdayım. 15ten beri kramp değil ama özellikle akşamları çok artan bacak ağrısı oluyor. Magnezyum düşük çıkmıştı. Bunu da magnezyum eksikliği mi yapıyordur. 2 gün sonra dr randevum ama günlerim ağrılı geçiyor hep.