Gizem1504 Csrbbkym ben çok şükür iyiydim ama son 1 aydır uyanmalar tuvaletle aşır neşir olmalar arttı
Gamzerkk Gizem1504 ayy kız çocuğu o kadar hareketli olmasın diyoruz biz eşim de ben de sakın kisileriz yetisemeyiz onun hızına 😂😂
Gamzerkk Gizem1504 aynen sığmıyorlar içimize bazen o kadar çok aşağı inip vuruyor ki neredeyse çıkacak gibi 😂😂
Gamzerkk Gizem1504 bakalım zamanlarini beklerler inşallah doğmak için ❤️erken doğum beni çok korkutuyor kan uyuşmazlığı var eşimle erken olabiliyormuş 🤷
gulokuyucu Ya bende öyle 26+3 üz kızım sağolsun full hareket ya hep aşağılara vuruyor oğlum da böyle değildi bu kız farklı aşağılarda ve hep sol tarafta 😃 şuan bile yazarken tekmikliyor 😃😃
Tugcender Gizem1504 bizde patlıcan olduk bizdeeee🎉🎉 alışveriş çok fazla bişeye gerek yoktu bizim abisinden herşeyi duruyo ufak tefek şeyleri de tamamlıyorum yavaştan
Gizem1504 Tugcender bizim ablamızdan araba beşik kaldı sadece tjlumlarda azda olsa var mecbur sil baştan :)
Arzu19988 Gizem1504 masAllah bizde 28+haftaligiz ama uyutmicak kadar guclu degil hareketleri) Ayaklarimdaki kramplardan uyuyamiyorum(