Gizem1504 Kızlar nasılsınız patlıcan oldum bugün görüş günümüzde prens artık uyutmyor gece gündüz hareketli :) alışverişe başladık hayırlısıyla sizler nasılsınız
NoName_ Gizem1504 30haftalık bir brokoli oldu benimde oğlum bugün😅bizim ufak tefek eksikler dışında bir şeyimiz kalmadı yıkayıp yerleştireceğiz çanta hazırlayacağız nasipse şükür her şey yolunda iyiyiiz🌸size de kolay gelsiin sağlıkla kavuşunn inşallahh
1tosbikannesi Gizem1504 bugün tam 26 haftalık olduk bizde günler hareketli geçiyordu ama artık geceler de hareketli civcivim 🌸🐣
Smyye1B Gizem1504 Benim kontroller 2 haftada bire düştü artık haftaya göreceğiz bizde nasipse☺️ Sağlıkla gelsinler inşallah ♥️
1tosbikannesi Gizem1504 ay oynasınlar oynasınlar ben bugünleri görmek onu hissetmek için çok bekledim 🌸 sağlıkla gelsinler 😊
cavbella Gizem1504 bugün 28 haftalık oldu patlıcandan karnabahara terfi etti🐣 hareketleri daha da arttı son zamanlarda özellikle gece tam dinlenip yatacağım zaman daha da oynuyor uyutmuyor hemen🥰
Gizem1504 cavbella maşallah :) bende 1 haftadır uyıyamıyrm ağrlaştığımın farkındayım bide hareketler belirgin olunca malesef uykusuzluk oluyor
Gizem1504 Csrbbkym ben çok şükür iyiydim ama son 1 aydır uyanmalar tuvaletle aşır neşir olmalar arttı
irem10_ Csrbbkym gerçekten bende ilk başlarda herkeste uyku yapar gebelik bende tam tersi hem uykusuzluk yaptı