Cansuuert Cicekliannee Meridaily bende 17 sinde 67ile öğrendim ama bi daha kan vermedim sağlık ocağındaki doktorum da gerek görmedi 5. 6. Haftada kadın doğuma gitmemi söyledi niye ki
Cicekliannee Cansuuert ya aslında ben dr sabretsem 2 3 hafta sonra direkt doktoruma randevu alıp gitsem diyorum. Ama sonra korkuyorum ilerlemiyorsa gebelik kimyasala dönüyorsa falan diye
Meridaily Cansuuert bana da doktorum bir daha gerek yok verme dedi ama ben merak ettim yükselme var mı diye🥺🤲 hatta 2 hafta sonrasına randevu verdi keseyi görmek için. Henüz çok yeni dedi. İnşallah sıkıntısız ilerler de görürüz keseyi🤲
Sny_hkn10 Cicekliannee silik testlerle başım belada 🤓 kan vermem lazım ama özel sektör affetmiyor bı gidemedim hastaneye
Annelikyolundabiri Cicekliannee evet hamilesin. Sağlıklı ilerlediğini anlamak için kan ver ama 4 gün sonra ver.
Meridaily Cicekliannee çok teşekkür ederiiim🥹🤲 sağlık ocagı kapalıydı haftasonu yoksa çoktaan vermiştim😁 ilk kanı özelde verdim sonrakileri sağlık ocagında devam edeyim dedim
Cicekliannee Meridaily biz uslanmayız 😅 biraz pembe lekelenmem oldu akıntıyla beraber zaten. Ne yapsam bilememedim
Meridaily Cicekliannee bence bir doktora git danış kuzum yerleşme mi emin ol,belki ilaç falan başlatırlar
Cicekliannee Meridaily açıkçası yerleşme gibi gelmedi. İlk gebeliğimde de oldu kanama ama bu kadar değildi. Kimyasalsa illa adet kanamasına döner değil mi