Cicekliannee Kızlar 21 haziran 7.58 çıkan beta seperim 23 haziran 15.59 çıktı. Artık hamileyim diyebilir miyimmm bir daha kan vermeli miyimm
Slmcnmyeniben Cicekliannee iki katı artmış canım güzel ama değer düşük olduğu için iki güne tekrar ver
Meridaily Cicekliannee ben de 19 unda 67 ile öğrendim bugün kan verdim kaç çıkacak merak ediyorum inşallah artmıştır🥹 tebrik ederiiim sağlıcakla gelsin inşallah 🤲😍
Cicekliannee Sny_hkn10 ya çalışıyoruz iki arada bir derede özel hastaneye gidip kan veriyorum. Ondan dolayı zor oluyor
Mamiko_2020 Araya 4 gün koyun bence 🥰kolunuz vs yıpranmasın.Ben reglden 2-3 gün önce vermiştim 31,4 çıkmıştı 5-6 gün sonra verdiğimde 800 çıkmıştı.Olumlama yapalımm sağlıklı ilerleyecek gebeliklerimiz allahın izniyle 🙏🏻🥰
Cicekliannee Mamiko_2020 ay evet bugün çok ağrıdı mesela. Hafta sonu tatile gideceğiz. Bir kez daha verir giderim artık 🤭🤭
Sny_hkn10 Cicekliannee silik testlerle başım belada 🤓 kan vermem lazım ama özel sektör affetmiyor bı gidemedim hastaneye
Parek00 İlk gebeliğiniz mi ? Ben 1.3 ile öğrendim ahahah sonra 16 oldu sonra 230 böyle ilerledi vermedim sonra da zaten. Şuan 6 Haftalığııız
Cicekliannee Parek00 hayır hayır ikinci gebeliğim. İlki bir anda sürpriz oldu böyle bir süreç yaşamamıştım 🤭 Sizinki de hayırlı olsun 😍
Cicekliannee Moz doktoruma yazdım ilk doğum doktorum. Aynı kurumda aynı saatte 2 gün sonra yine ver dedi
Cicekliannee Meridaily yaa bakın siz arayın açmışsınız kan vermek için 4 gün olmuş. Ben neden sabredemiyorum bilmiyorum 😂 sizinki de hayırlı olsun 😍
Cansuuert Cicekliannee Meridaily bende 17 sinde 67ile öğrendim ama bi daha kan vermedim sağlık ocağındaki doktorum da gerek görmedi 5. 6. Haftada kadın doğuma gitmemi söyledi niye ki
Meridaily Cicekliannee çok teşekkür ederiiim🥹🤲 sağlık ocagı kapalıydı haftasonu yoksa çoktaan vermiştim😁 ilk kanı özelde verdim sonrakileri sağlık ocagında devam edeyim dedim