elifkarakuss Annekuzusu06666 36 +2 sıfır uyku 3.gece bakalım daha ne kadar sürücek hani bu zamanlar da bol bol uyuyacaktık 🙄🙄
Kkardelenn1 Annekuzusu06666 oturmuşum kendime 😂sabah kontrol var her kontrolden önceki gece mutlaka uykum iyice geç gelir zaten gelse de yatamıyorum 35 haftalık olacağız 🥹
mehmel54 Annekuzusu06666 ay bilmiyorum ki kızım uyuyor anamın evindeyim uyumamam için hiçbir sebep yok ama 3-4 gündür gece uykularım sıfır sabah olunca uyuyabiliyorum uykusuzluktan ölsemde🥺
Muhammederva Bende her sabah 05:30- 06:00 gibi uyanıyorum bebeğin hareketleriyle 36. Haftadayız cuma günü hastanede tahlil ve ekg işlerini hallettik bu gün anestezi ile görüşüp doktorumuzdan sezeryan için gün almaya gideceğiz
ikibebelianne-M Annekuzusu06666 benim ellerim çok uyuşuyor karnımda çok büyük havalarda ısındı o yüzden çok zor uyuyorum
Kkardelenn1 Annekuzusu06666 evet çok şükür az kaldı iki hafta sonra kontrol var tekrar dönmediyse kızım direk sezeryan döndüyse de direk normal doğum başlatılacak bakalım🥹
Annekuzusu06666 Kkardelenn1 hayırlısı neyse o olsun korkma kuzum benimki de normalden sezeryana döndü ilki şimdi de allah izin verirse yine sezeryan
Kkardelenn1 Annekuzusu06666 önce sağlık diyoruz ne yapalım ilk bebeğimi 37 haftalık normal doğum yaptım maalesef ölü doğumdu doktorum çok emek verdi bunu da normal isterdik diyor ama nasip bakalım