babyandmom__ bebek_29 Hiç yok ama kaynım bir an önce evlensin çirkef biriyle de kaynanam onunla uğraşmaktan beni unutsun istiyorum 😂
annesim220508 babyandmom__ ayyy aynısııı kaynımın bir görüştüğü var tam aileyi yok edecek yenge karakteri var kızda ama ucu banada dokuncak olsa bile diyorum ki bir an önce evlensinlerde görsünler naneyi 😂
Hemsireezo Hiç yok ama olsa mıydı acaba😂 tek erkek çocukla evlenmekte baya zor evlenince çok değerli oluyorlar.
bebek_29 2cocuk2kopek Olmasını istermiydinn? valla benim 6 eltim var iyikide var diyorum sevmediğim yok aralarında çünkü her bayram kayınvalidemde toplanıyoruz ne güzel kalabalık aile gibi oluyoruz🥹🥹
Aleyo03 @"babyandmom__ Bazen çirkef olunca da ters tepiyo ama😅 kötüye bişey denilmiyo iyi olana nazı geçiyo iyi olana kötü davranılıyor
Hnddmr 1 ben büyük gelinim ama çok afedersiniz donumu bile kıskanan cinsten ne alsam alır ne yapsam yapar evini evime göre dizdi sinsinin teki 2002 Li bide ama hünerler 1902 gibi
Aydnkynk bebek_29 1 tane var benden küçük ama çok küçük evlendiği için büyük gelin gibi düğünde istemediğim bi kaç şey olacak gibi oldu hemen araya girdi siz karışmayın o bilir ne alacağını diyerek bana arka çıktı hala da ben çalıştığım için herkesi yemeğe eve o toplar sen çalışıyorsun evdeyim ben ayarlarım ben der hakkını yiyemem
MinikBrokoli Ayyy yok benim de😇 olsaydı da değişen bir şey olmazdı 😂 herkes kendi halinde , herkes kendi çatısının altında 😇 bizi etkileyen bir durum olmazdı 😎
mucizebebegimmm bebek_29 2 eltim var ikisi de iyi ki var. Hatta özellikle biriyle daha iyiyiz o ablam gibi sağolsun 🙏🏻 7 yıllık evliyim 🫠