Brcarss 2-bebegisteyenanne ilk gebelikte yaptrmistm 4 yil once cikmamisti. Bu gebelikte yaptirmadm.dr gerek gormedi
Brcarss Aselimm2 inanın cok belli basli bsyler yemedim normal beslendim. Su cok iciyorum. Kuruyemis yiyorum. Onun haricinde normal besleniyorum hamilelik oncesi gibi ne bulursam ☺️
Brcarss Aselimm2 bu ikinci gebelik 4 yas oglum var ondan cok dikkat edemiyorm ki. Ilk gebelikte ay onuda yiyim bunu da iciyim di . Ikinci gebrlikte ne bulursam artik 😆
Parinas Brcarss benim doğumlarım da epidural oldu. Epidural varken ıkınma zor olduğu için yırtık ihtimali kesi mi ihtimali artıyor malesef
Brcarss Parinas aynen o an ağrı olmaynca yeyerli ittiremiyosun sanırm. Bunu da normal dogurmak istiyordum ama kilo fazla bakalm süreç ne gösterecek hayırlısı
Brcarss Aselimm2 evet cocukla ugrasmaktan kendime vakit ayiramiyorumki .. ilkinde oyle olmuyo vakit cok olunca arastiriyosn yapiyosun ediyosun bunda zaten ilgilenmen gereken bi cocuk var bide.bnm ki.erkek cok harekrtli yerinde durmuyo
Parinas Brcarss sağlıkla gelsin de bebişler önemli olan o. Benimki de 16 gün önden gidiyor. Doktor normal olmaz bu gidişle diyor. İki normal doğumum olunca haliyle sezaryen istemem ama sağlıkla gelmeleri önemli olan