Mlskz Hayirli olsun 🌸 Allah saglikli huzurlu ömürler versin size :) Peki siz kendinizi nasil hissediyorsunuz? Agriniz cok oldu mu?
Mervecnplt Mlskz Amin çok teşekkürler 🙂 ameliyat yerim ağrımadı ama göğüs kafesim boşluklarım çok ağrıdı bastırdıkları için mi soğuktan mı bilmiyorum 🤷♀️ genel olarak iyiyim çok şükür
Mervecnplt Semaa_ckr dikiş konusuna detaylı anlatımda girmemişim çünkü hastanedeyken yazmıştım ve daha görmemiştim. Keşke görmeseydim. İlk doğumum özelde olmuştu yapılan kesinin 2 katı boyutunda kesilmiş. Yapıştırma usulü ile yapılmış. Ama boyutu bana aşırı büyük geldi nerdeyse baştan sona kesi var
Mor-kelebek Mervecnplt hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah canım 🌸 bende ilk doğumumu özelde oldum ikincisini şehir Hastanesi’nde istiyorum ama korkuyorum birazcık devlettende herşeyi çok açık anlatmışsın teşekkür ederim içim biraz rahat etti inşallah bana da tek kişilik oda nasip olur. Birde eşin ziyaretine gelebildi mi tek refakatçi oluyor heralde. Ziyaret saatinde falan erkek girebiliyor mu
Mervecnplt Mor-kelebek teşekkür ederim sende sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine 🌸 erkekler de ziyarete gelebiliyor, eşim de ziyaret saati haricinde uzun kalmayacak şekilde girmişti 🙂
Mor-kelebek Mervecnplt ya eşin girebilmesi çok iyi bazı hastaneler sadece ilk görüşte ziyafet saatinde alıyormuş. Gerçi çift kişilik oda olsa yandakini rahatsız etmemek için çok girmez de. Birde hangi doktor girmişti ameliyatına ben bir kere Sümeyye hanıma gittim hiç memnun kalmadm
Mervecnplt Mor-kelebek biz de tek kişilik oda oldugu için ziyaret saati haricinde geldiğinde max 15-20 dakika durup gidiyordu bir sorun yaşamadık. Doktoru ameliyat sonrası e nabızdan doğum raporundan öğrendim aynı şekilde bebeğin boy kilo bilgilerinide hemşirelere bir kaç kez sorduk yanıt alamadık hepsine ordan baktım 🙄 Doğuma Ayşe gül özlem orbay girmiş. Tamamen o gün kim doğum ekibindeyse o giriyor
obiranne3 Mervecnplt Yapıştırmama mı yoksa dikmemi yapılıyor bende yarın olucam yavrum onu çok merak ediyorum acil dönme şansın varmı inş görürsün mesajımı
obiranne3 Tubaaslnkzl 3 gündür yatıyorum riskli gebelik takibinde, doktorları, hemşireleri hepsi birbirinden pırlanta. kötüleyenleri cidden anlayamıyorum. 2 sini özelde yaptım, bunu burda yapcağım, özele bin basar.
Tubaaslnkzl obiranne3 geçen hafta komşumuzun gelini doğum yapmış orda ebeler kötü davranmış kadına dikiş atarken canını çok fazla yakmışlar dikkatsizlermiş vs. Bir sürü şey dediler anlamadım gitti ve bu duyduklarımdan sadece biri… Sizin doktorunuz kimdi
Meleekdincc Mervecnplt ilk doğumla 2 doğum arasında ne kadar fark var acaba benim şuan 4 yıl var ama sezeryan mı olur acaba
Mervecnplt Mukaddes55 o konuda bilgim yok canım. Spinal de toparlanma süreci daha iyi oluyor ve genele göre az riskli bu sebepten olmalı
Mervecnplt Mukaddes55 hiç görmedim doğumdan sonra bekleme alanına alımıyorsunuz sizi odaya götürecek çalışanlara haber veriliyor o sırada bebek yanınıza getiriliyor ikiniz beraber odaya geçiyorsunuz bemim ki öyle oldu