Nidagul1 _momandbaby çok şükür her şey güzel geçti. Sezaryen oldum özel hoca takipliydim sağolsun Erdem hoca çok ilgilendi. Odam özel odaydı çok rahat ettim.
Zambak-12 Nidagul1 sizin doğum yaptığınız gün kaç tane doğum vardı özel oda bıldıgım kadarıyla herkese yetecek kadar yok özel odayı nasıl ayarladınız
seydaatac Nidagul1 Erdem hoca normal doğum yaptırıyor mu ve normal olursa geliyor mu doğuma bi bilginiz var mı
Nidagul1 Zambak-12 hiç bilmiyorum doğum sayısını ama o gün tek benim sezaryen doğumum olduğunu söylediler. Ben özel hoca takipliydim doktoruma söyledim boş oda var ayarlayalım dedi
Zambak-12 _momandbaby yani cumadan beri günde ortalama 8 doğum sıraya alınıyor düşünün ki 8 I de özel oda istese gerçekten pişmanlık Hacettepe mecburum gidiyorum şans gerçekten o odaya düşmek şaka gibi ya biz gebeleri stresten başka hiç bir şeye sokmuyorlar
Zambak-12 _momandbaby etmezler tabıkı takıplı hasta istiyorlar belli bir haftadan sonra almıyorlar zaten doktorlar
Zambak-12 _momandbaby evet güzel açıdan bakalım artık riskli durumlar ve bebekle ilgili bir sıkıntı da şehir ve diğer devlet hastanelerıne göre hocalar ve hastane çok çok daha iyi yoksa kötü yönleri çok fazla ama sağlık ve doğum denılimce de Hacettepe :)
Nidagul1 seydaatac devlet hastanesine, özel poliklinik doktorlarına gittim ama hiçbirini beğenmedim. Erdem hoca çok güzel detaylı muane etti ve en önemlisi bana çok iyi geldi gebeliğimin devamında sayesinde morelimi toparladım