Eyllullu ben iki kez dogumhane kısmına girdim dogumhane yazıyor ama oraya hemen ameliyathane degıl asıstanlar ve odalar var sancı odası denılende kısa süreli kontrol amaçlı yatıslar tedavı ıcın gorduklerımın hepsı böyle asla kımse korodorda gezmıyor düşük yaparsanız bıle kürtaj sonrası sadece 1 kere bulantı baş donmesı için ayağa kaldırıp yatırıp sonra taburcu ediyorlar normal dogumda zaten siz açıdan acıdan ınlerken asıstanlar gelıp açılma var mı diye bakıp sizi yine yatırıyorlar ben bıle nst bağlandım yattım ayağa kalkıp yanlarına gıdıp soru sorunca ne vardı olıyor hastane sevmıyor dolaşan herkesi yatırıyorlar diyorum ya sostem saçma hastane çok geride kapmış çocuğunuza ait bir usg fotonuz bıle olmuyor hocalarda vemrıyor iyi haline gelirseniz belkı rısklı gebelık diye bir olayım olmasa bu eziyeti çekmem bide aracımız yok araç olmadığı ıcın şehir hastanesine de gidemedim çok uzak :( ben sorun yaşadım hep bu hastaneyle hocayla ılgılı ınsallah dua edın doğumum da sorun çıkmasın hocayla anlaşayım sağ salım doğurayım sezeryan gibi görünüyor zaten