Nesli006 Eyllullu 2022 de yaptım eşi olmuyorlar doğumdan sorna hastanede refaktci olark. Saatlerde gelip goruyor sorna erkeklr dusari misfrlr disari diye guvnlikk tek tek odalari geziyordu. Odalrda tuavlt var. Pazar doğum yaptgm için pek kimse olmadgi için eşim sürekli girip ckyordu gorduklrnde çıkın diye uyarı yapıyordu.
yilma Nidagul1 o kadar bilgim yok malesef çok erken doğum yaptı o yüzden sormadım hiç bişey tek bildiğm eşi ile kaldı özel hocası, vardı paralı, gidiyordu yeni oldu zaten, 2 hafta oldu doğum yapalı
Eyllullu Nidagul1 siz de Erdem hocaya gidiyormussunuz, doğuma eşiniz girebilir miymiş, hicbir sey söyledi mi acaba?
Eyllullu yilma cok tesekkurler, sanirim tek kisilik odada kalabiliyor esler ama iki kisilik odalarda kalamiyor öyle anladim
_momandbaby Nesli006 normal mi sezeryan mıydı hangi doktortu biraz bilgi verebilir misiniz nasıl geçmişti doktorların tavırları vs
Eyllullu Nesli006 3 yil olmus insallah degismistir erkekleri dışlama politikaları. Cift kisilik oda icin anliyorum ama tek kalirken ne diye babayi uzaklastiriyorlar ki onun da çocuğu, baba ea aylardir bekleyip yavrusuna kavuşmuş bırakıp gitmek zor gelir insana
Nesli006 _momandbaby acil sezeryan oldu. Evde suyum gelip gttim. Özgür diye bı doktordu belli bı para verip muane oluyordum.doktr ilgili iyidi. Ama doğumda doktr yoktu hangi nöbetçi doktr vs varsa onlr yaptı. Dikislrmde ağrı vs olmadi hiç sikytm yoktu o yonden amelythanede iyi ilgilndilr. Sonrasida tüm hastnede oldugu gibi refktci bı kişi ve bayan oluyordu. Oda iki kisilkti ama kimse yoktu ben tektim. Hasta bezi yatak bezi istediler sadece. Bı ona sinir olmuştum. Lavmandan sonra peçete istedim yok dedilr 🤣 hasta bezi yaninaytak bezi istedlr esimi arayip bunu istyorlr diyince peceteyi ckrip vermslerdi 🤣🤣 koca hastanede nasıl peçete yok demstm bı ina sinr olmstm
Nidagul1 Eyllullu doğuma eşim girebilir mi hiç sormadım konuşmadım unutmazsam yarın gidince bir sorayım
Hizliveofkeli İstediğin doktorun doğum ücretini ödersen doğuma da girebiliyor. Özel odalar tek kişilik ama tabi bulabilirsen. Diğer odalar iki kişilik. Ziyaretçi çocuk dışında alıyorlar ama eş kalabiliyor mu bilmiyorum.