Slmcnmyeniben Kızlar kuruma değilse yada kör değilsem gene çok silik çizgi görüyorum varsa bile dünkü prodoctora göre daha belirgin olması lazımdı diye düşünüyorum yani bu ayda olmadı kalan arkadaşlara başarılar diyorum ve ben bırakıyorum 😔😔
Cicekliannee Slmcnmyeniben ben de çok silik görüyorum :(( bence birkaç gün bekleyin eğer regl olmazsanız artık kan verin
asil15 Slmcnmyeniben hayırlısı canım elbet olur bir gün Allah vermiyorsa zamanı değildir belkide stres yapma lütfen bak benimde hiç bir sorunum yok hamile kalmakda kurtajdan sonraki ilk regliyi görüp değerlendirdim belki benimde olmaz en iyisi üstüne düşmemek.sen çok üstüne düşüp stres yapıyorsun ondan olmuyor azıcık stres yapmayıp hamile kalmaya ugrasmasan olucak dusuk olan bebekde öyle olmustum ve bu şekilde olan çok var.
Slmcnmyeniben Cicekliannee reglim çok düzensiz pcos olduğu için şuan zaten baya bi gecikti artık olsa çıkardı diye düşünüyorum 😔
Slmcnmyeniben asil15 elimde değil ki canım bilmiyorum uzun zaman olduğu için böyle oluyor belkide akışına bırakmak gerek yapabilirsem tabi
asil15 Slmcnmyeniben seni çok iyi anlıyorum ama işte olmayınca olmuyor biseyi ne kadar çok istersen olmuyor hep gecikiyor bence en azından çocuklarımız var birde hiç bebek sahibi olamayanları düşün ben yaşım geçiyor diye istiyorum yoksa olmasada olur çocuğum var sonuçta Allaha biraktip gecikiyorsa en güzelini verir inşallah
Mariam2 Cicekliannee kanda rahat etmiyor ki 2 gün once verdim ya bu sefer erken verdim açaba diyorum 🤣
Mariam2 Cicekliannee herşeyi iyi olur ben gebelik testinden pozitif çıkınca 2 hafta sornar doktora gittim şimdi bişe olmadan testler yapılır
Cicekliannee Mariam2 yani kan vermeyeyim mi 2 günde 1 🥺 bir de özelde verdim. Her seferinde para vermek istemiyorum 😅
Mariam2 Cicekliannee canm sen bilirsin ama küçük bir şeyi olasa anlarsın zaten insan çok strese giriyor
asil15 Cicekliannee Mariam2 sana çok iyi katılıyorum çok büyük stres hiç gerek yok bir kez kan vermek yeterli ilk gebelik de sadece 1 kez verdim sonrasında 5 haftayı bekleyip gitmiştim çok şükür hersey sorunsuz stressiz geçti son gebelikte sayısız kan verdim hatta 20 bini gördüm ama hep stres hep kötü sonuçlandı.