Babybebi Silaaaamom2025 cuma günü doktor kontrolüm var canım inşaAllah sorarım ama bizim gelinimiz arkadaşlarımdan doğurana kadar kusanlar var yani bebekleri sağlıklı çok şükür kocaman oldular
TeacherS Silaaaamom2025 doktorum 20 hafta ydı sanırım tam hatırlamamakla beraber dedik ki eğer devam ediyorsa doğurana kadar miden bulanır 🥹 öyle de oldu
Silaaaamom2025 Babybebi aslında benim reflü gastrit var ondan mı acaba bilemiyorum sizde veya arkadaşlarınızda var mıydı mide rahatsızlığı olan 😞
Babybebi Silaaaamom2025 bende laktoz alerjisi var canım oda bağırsakları çok etkiliyor ben yememi içmemi ayarlıyorum duruma göre
rummglmz Silaaaamom2025 29 haftalığım aynıyım. Sana tavsiyem prizin kullan diğerine göre daha rahatlatıyor
endlesslove1 Silaaaamom2025 ben zofer kullanıyorum canım ilk gebeliğimde de kullandım benim kusmalarım doğuma kadar sürüyor malesef 19 haftalığız hala kusuyorum mesela zaferi içmesen ağzıma lokma atamıyorum
Silaaaamom2025 Babybebi ben de laktozsuz süt içiyorum genelde o da mı etkiliyor ben gaz yapıyor diye biliyorum
YyyyYasemin Alya05 bana yazdı doktorum ancak gün içinde bulantı yaşıyorum ama kusturmuyor sabah kusturuyor sadece direnmeye çalışıyorum sonuç olarak bi ilaç masum gibi gözğksede elbette ters etkisi vardır hissetsekte etmesekte
Alya05 YyyyYasemin ben gece iki tane içiyorum kusmam olmuyor Ama bulantı ve kusmada geçmiyor Normalde gebe kadınlar 3. Ayına girince bulantı biterdi. Ama bu ilaçı insanlar doğuma kadar kullanmak zorunda kalıyor bıraktıklarında kusma başlıyor
gozde91 Alya05 bende bu ilacı kullandım 1 paket o zaman çok iyiydim sonra daha içmek istemedim ve ilaç sonrasında 10 gün sürekli kustum ama sonra zamanla azalmaya başladı sanki bencede bağımlılık yapıyor
Alya05 gozde91 bende öyle yapmayı düşünüyorum İlacı bırakırım bi hafta kussamda geçer inş diye düşünüyorum