Silaaaamom2025 Kızlar 21. Haftama girdim bugün hala çok midem bulanıyo normal mi ne zaman geçecek bu arada gece yatmadan 2 tane prilam içmeme rağmen bu şekildeyim 😓
Alya05 Silaaaamom2025 İnancın olsun ben bu prilamdan şüphe etmeye başladım sanki bağımlılık yapıyor. Eskiden kusmakar bukadar uzun sürmezdi Şimdi millet doğuma kadar prilam içiyor. Bende 13 haftalığım hala bulantı ve kusma var
Bersu3434 Silaaaamom2025 prilam işe yaramıyorsa bir farklı ilaç daha var daha etkili doktorunuzdan onu rica edebilirsiniz malesef kuzenimde doğuma kadar mide bulantısı yaşadı her gebelik farklı bazı ilaçlar fayda etmeyebiliyor içinizi rahat tutun inşallah bir kaç haftaya bir anda kesilir rahat edersiniz 🙏🏻
TeacherS Silaaaamom2025 canım 36. Haftadan merhaba hala istifar ediyorum sanırım kabullenip yola devam etmek en iyisi Allah yardımcıın olsun 😢
Silaaaamom2025 Alya05 bugün aynı şeyi düşündüm vallahi sanki bağımlılık yaptı gibi hissediyorum ama içip bulantısı geçenlerde var bilemiyorum 😓
YyyyYasemin Alya05 bana yazdı doktorum ancak gün içinde bulantı yaşıyorum ama kusturmuyor sabah kusturuyor sadece direnmeye çalışıyorum sonuç olarak bi ilaç masum gibi gözğksede elbette ters etkisi vardır hissetsekte etmesekte
Alya05 Silaaaamom2025 Geçen doktora sordum dedim bağımlılık yapıyor bu ilaç diyor iç bi sorun olmaz zarar vermez. Nede olsa ilaçtır ya ben artık bıktım içmekten içmediğimde de bulantı kusmam oluyor. Gerek geçseydi bulantılar artık ya
gozde91 Alya05 bende bu ilacı kullandım 1 paket o zaman çok iyiydim sonra daha içmek istemedim ve ilaç sonrasında 10 gün sürekli kustum ama sonra zamanla azalmaya başladı sanki bencede bağımlılık yapıyor
Alya05 Silaaaamom2025 bende bazen içmiyorum içmediğim akşamın sabahında tüm gün kusuyorum sonra acile atıyorum kendimi içmediğime pişman oluyorum
Silaaaamom2025 Bersu3434 prizin de denedim de işte demek ki zamanım var daha hormonların izin verdiği kadar geçiyo demek ki 🤧
endlesslove1 Silaaaamom2025 ben zofer kullanıyorum canım ilk gebeliğimde de kullandım benim kusmalarım doğuma kadar sürüyor malesef 19 haftalığız hala kusuyorum mesela zaferi içmesen ağzıma lokma atamıyorum
Alya05 Silaaaamom2025 benmkiler biri 6 diğeri 4 yaşında çok küçükte değiller ama anne hasta olunca onlarda perişan oluyr