Berika23 Aydan95 ben dayanamadım perşembe kan testi verdim 1.20 çıktı adet olmayı bekliyorum bu ayda olmadı yani
Dilarac Aydan95 bende geçen çarşamba iğne vurdurdum ovitrelle Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum gecikince kist olması nedir onu anlamadım kist mi yapıyo bu iğne Bat 18 benimde
Aydan95 Dilarac bende bu ay igne vuruldm, ultrasonda catlamani gordm, neden kist olsunki catlama ignesi 100/90 catlatiyor zaten. Merak etmeyin.
Aydan95 Berika23 canim benim durmlar karisik , sen ne yaptn?pazertesi pembe akntm oldu cok az , sonrasi yok, bu sabah da bir az cok az tuvalet kagznda gordm ne gelen var ne giden. Bekliyorum. Pazertesi test yapmistm negatv.
Berika23 Aydan95 bir daha yapsaydın belki yerleşme kanamasıdır canın ben hala adet olmadım pazar günüde kan vermiştim 1.20 çıktı benim adet bu ayda gecikiyor galiba olacağını sanmıyorum adet olmayı bekliyorum anlıcağın
Busezey Aydan95 canım yengem ilk bebeğini tüp bebek yaptı 2.si kendiliğinden oldu sana tavsiyem uzun sürece girme devlet hastanesine tüp bebek yapıyor bu süre zarfında başvur bence hem zaman kaybetmemiş olursun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 nazicane fikrim tez vakitte alırsın kucağına inşallah
Aydan95 Busezey tesekkkur ederim canm, ogle dusunuyorum evet ama su an gurbetdeyim, vatandaslik almam gerek ilk once