Berika23 Aydan95 bu sabah sonucuyu içtim canım gecen ay benim adeti geçen ayda kullandım olmadım adet sonra söktürücü ile oldum
Aydan95 Berika23 erken 11 gun cok erken varsa bile cikmaya bilir, arkadasimda regl 1 gun kalmis cikmadi, regli gecince cikti. 1-2 gunun bile onemi var bu testlerde
Aydan95 Berika23 bende test yapmayi dusunmuyorum acikcasi. Gecikme olursa kan veririm demistim , oglum hastalandi 2 gundur cok atesi var bogazi agriyor. O yuzden zaten test yapmaya zaman bile yok kafam onunla mesgul hasta diye)
Berika23 Aydan95 bana dediki progestan bitti 10 içinde adet olmadın o zaman kan ver dedi sen ne zaman yapıcaksın
Aydan95 Berika23 beklerim herhalda ben 4 u ilaci kesicem. Vajinal fitil de 4 u bitiyor. Ben hafta sonu regl olurum diye dusunuyordm acikcasi . Hafta sonu gelir reglm diye. Ama uygulama 9 u diyor
Aydan95 Berika23 tesekkur ederim Amin insallah🤲🏻haber ver banada yazarsin burdan, bende bir gelisme olursa yazarim. Belirtim yok zaten gogus agrisi felan, her zaman olmaya bilir diyorlar zatende, bi tek rahim kasilmam var ara sira oluyor oda.
Berika23 Aydan95 tamam canım Cumartesi kan verirsem sonucu söylerim sana zaten herşeyi netleştirecek cumartesi 😌
Berika23 Aydan95 benimde fazla belirtim yok arada kaşık ağrısı giriyor bide göğüslerim dolgun yanmada var midemde
Aydan95 Berika23 sende yine varmis gogus mide agrisi felan iyi ssyler bunlar insallah guzel haberini aliriz
Edasude İğneden sonra adet olmayan var mı arkadaşlar ? Test yaptım hamilelikte yok, yumurta çok büyük değildi yinede kiste çevirmiş olabilir mi, yada 20 günden sonra adet olan var mı