MelikeBulut Guzel_bebem benim bebeğiminde 8 di 11 oldu en son 35 haftalık gittim 7 ye düştü normale yani siz öğrendiğinizden beri hiç artış oldu mu
Guzel_bebem Kismail1 doğuma büyüme mersinliyim babam onlar doğulu mersinde oturuyorum siz nerelisiniz nerde oturuyorsunuz
Guzel_bebem Kismail1 hem devlet hem özel gidiyorum özeldeki doktorum bu bebek doğmadan bu tehşisi koyamam diyor benim görüntümde bir şey yok inşallah olmazda dedi başka bir özel perinatojiye gittim benimle alay geçerek bu bebeği aldır dedi gençliğine yazık falan dedim içimde hareket eden ve üstelik kalbî atan birini almam aldırmam herşeyiyle kabulüm dedim çıktım 🥹🥹
asemvekardesi Guzel_bebem beyinde sıvı olduğunu nasıl anladılar peki yani olarak ne diyorlar geçen bende yazmıştım banada mega sisterna magna dedi ama boşluk fazla oda anatomik doğuştan olan birşey yapısal bu bir sorun oluşturmaz dendi
Nbht__ Meri3535 çok geçmiş olsun kaç haftalık oldunuz şu an vakti zamanında gelir inşallah sağlıklı bir şekilde
Meri3535 Nbht__ inş hepimizin ki sağlıkla gelir umarım. 33. Haftamdayım az kaldı dayanmaya çalışıyorum. Büyük baskı hissediyorum artık doğuma az kaldığını hissedebiliyorum.
Papatyam39 Nbht__ merhabalar, kalbi mi sadece sağda yoksa tüm organlar mı ters yerleşmiş ? Soldakiler sağ da sağdakiler solda gibi . Benim de bir ay önce detaylı ultrason da organların ters yerleştiğini ama sağlıklı çocuk olabileceğini söylediler
Nbht__ Papatyam39 kaç haftalık sizinki umarım öyle olur ben çok korktum kalbi sağda diyince ilk defa duydum şimdi sizinle de aynı olunca
ozoz66 Nbht__ ben hastanede yatarken yanımdaki kadınında kalbi sağdaydı ve gayet sağlıklıydı el bileiğine kalbim sağda diye dövme yaptırmıs ne olur ne olmaz diye :)
ebrununikizleri Nbht__ kalbi sağda olunca diğer organlarda ına göre yerleşiyo yani ayna görüntüsü yani midede sağda oluyo dalak solda oluyo gibi böyle olunca bi sıkıntı olmuyormuş
Papatyam39 Nbht__ hiç korkmayın başta insan algılayamıyor bazen sadece kalp sağda oluyor bazen de ayna görüntüsü oluyormuş . Sağlıklı yaşayan çok insan var . Yeterki başka bir sendrom olmasın . Çpcuk kardiyosinde fetal eko çekilmenizi öneririm . Kalbe detaylı baksınlar . Sağlıkla gelsinler inşallah. Özel çocuklar bunlar :)
Nbht__ Papatyam39 perinatoloji takibindeyim şu an ilk duyunca çok ağladım korktum ama allahtan dedim sıvı alımına da red ettim açıkçası sonuç ne çıkarsa vazgeçmeyecektim bebeğimden zaten umarım sağlıkla kucagımoza alırız
Guzel_bebem MelikeBulut daha gitmedim canım haftaya randevüm var o zaman söyler inşallah benimkilerde düşer duanıza talibim bebeğime dua eder misin 🤲🏻🥺
Aysungrc MelikeBulut benim de deyitaylı ultrasonda 10.7 ölçüldü perinatoloji takipli ilerledik bebeğim doğdu 15 gün oldu hiçbir sıkıntı yok. Ultrason ile de baktırdık beyinde öyle bir sıvı birikmesi de yok içiniz ferah olsun sizin de
MelikeBulut Guzel_bebem inşallah senin bebişininde düşer ama bence düşer yeter ki artmasın sağlıkla gelsin
ebrununikizleri Nbht__ yaaa bende 17 haftalık ilki erken doğum olduğu içşn perinatolojiyr gittim bu hafta bebeğin kalbinin sağda olduğunu söyledi ama korkmana gerek yok dedi böyle yaşayan çok insan varmış sadece 22 haftalık olduğunda detaylı kalp damarlarına bakacaklar
Nbht__ ebrununikizleri ben 24 haftalık oldum detaylı da falan normaldi herşey şaşırdım ama sağlıklı olsun da