Meri3535 Nbht__ 22. Haftamdan beri Perinatoloji talipliyim 33. Haftadayım her hafta gidiyorum artık iki kere de Perinatoloji de yattım kıdemli oldum bu konuda 😂
Elisasu123 Nbht__ plesenta previa nedeni ile perinaatoloji ve kadın doğumla ilerliyoruz 30 haftalık gebeyim
Nbht__ Guzel_bebem ben tüp bebek gebesiyim normaldi herşey detaylı ultrasonda sadece kordonda tek damar gözükmesi üstüne perinatoloji gittim o da bebeğin kalbini sağda gördüğünü söyledi çok korkuyorum :(
Guzel_bebem Nbht__ bende 23 haftamda detaylı ya girdiğimde bebeğime beyninin su topladığını söyledi bende takipteyim şimdi 25 haftalıgım çok kafama takıyorum 23 haftama kadar herşey gayet güzeldi 🥹🤲🏻 Rabbime tevekkül ediyorum 🤲🏻🕋❤️
Papatyam39 Nbht__ merhabalar, kalbi mi sadece sağda yoksa tüm organlar mı ters yerleşmiş ? Soldakiler sağ da sağdakiler solda gibi . Benim de bir ay önce detaylı ultrason da organların ters yerleştiğini ama sağlıklı çocuk olabileceğini söylediler
ebrununikizleri Nbht__ yaaa bende 17 haftalık ilki erken doğum olduğu içşn perinatolojiyr gittim bu hafta bebeğin kalbinin sağda olduğunu söyledi ama korkmana gerek yok dedi böyle yaşayan çok insan varmış sadece 22 haftalık olduğunda detaylı kalp damarlarına bakacaklar
Bademlilokum Nbht__ bana da tek damar demişlerdi ilk gebeligim de cocuk ta gerilik olur bir cok sey oglum maşallah gayet saglıklıydı
Meri3535 Nbht__ sağolun sizede çok geçmiş olsun. Detaylıda erken doğum göründü rahim ağzım ciddi kısaydı serkilaj yapıldı, enfeksiyon ile savaştık bi süre. Sonra yine erken doğmaya karar verdi baş geliş sancılarla yine yattım falan derken bu zamana geldik.
Parlalina Nbht__ t uterus + böbrekten dolayı 4 kez ameliyat oldum gebeliğimde. Sonuncuyuda 2 hafta önce oldum, sürekli hastanelerde yatarak geçti zaman zaten
Nbht__ Guzel_bebem bende öyle kafaya takıyoruz ister istemez ama allahtan geliyor bende sıvı alımını red ettim kabulüm ne olursa inşallah sağ Salim alırız kucağımıza 🙏🏻
Kismail1 Guzel_bebem benımde aynısı biraz korkuyorum biraz inanmıyorum çünkü ilk gebeliğimde bana neler neler dediler sonlandırmaya kadar herşeyi dediler ben istemedim çocugum sapa sağlam doğdu karnımdan sıvı bile almışlardı eşimden kan o yüzden hem korkuyorum hem inanmıyorum kafam çok karışık
Guzel_bebem Kismail1 aynen canım Rabbim ne eylerse güzel eyler diyip hamileligimi kendime zehir etmemeye çalışıyorum ama anne yüreği insan kötü oluyor 🥹Rabbim bize bağışlasın inşallah bebeklerimizi 🤲🏻🥹
Nbht__ Meri3535 çok geçmiş olsun kaç haftalık oldunuz şu an vakti zamanında gelir inşallah sağlıklı bir şekilde
dalyaluna35 Hafta usg de mesanesi büyük ölçüldü perinatoloji kontrol sağlandı cvs yapildi kizlar bu durumu yaşayan var mi aranizda ya da duyduğunuz, sonuclari bekliyorum cok stresliyim 🥹
Guzel_bebem Kismail1 doğuma büyüme mersinliyim babam onlar doğulu mersinde oturuyorum siz nerelisiniz nerde oturuyorsunuz
Guzel_bebem Kismail1 hem devlet hem özel gidiyorum özeldeki doktorum bu bebek doğmadan bu tehşisi koyamam diyor benim görüntümde bir şey yok inşallah olmazda dedi başka bir özel perinatojiye gittim benimle alay geçerek bu bebeği aldır dedi gençliğine yazık falan dedim içimde hareket eden ve üstelik kalbî atan birini almam aldırmam herşeyiyle kabulüm dedim çıktım 🥹🥹