Dmttthemum Dmttthemum fikirlerinizi de söylerseniz çok sevinirim. Bu isimlerde tanıdığınız çocuklar var mı nasıllar diye
Selim_Alparslan Dmttthemum Serra daha minnoş🎀 Aslıhan bana değişik isim geliyor Aslı ismini bile sevemedim hiç birde Han olunca cok itici geliyor bana 📍
Dlrcan1 Dmttthemum serralar çok sakin hanim hanimcik oluyor 2 tane tanidigimin kizi var gercekten asiri tatli ikiside hem huylari hem yuzleri cok guzel
T-aksoy Dmttthemum Aslıhan adında yeğenim var aşırı kıskanç hiperaktif laf söz dinlemeyen bir çocuk bazen dövesim geliyor. Gözünün içine baka baka yapma dediğini yapar öyle bir cins.
rahatdur_evladim Dmttthemum Serra adında tanıdığım yok ama Aslıhan adında tanıdığım biri var yetişkin Allah af etsin ama hiç sevmem çevremde de seven görmedim 😆
Dmttthemum rahatdur_evladim 🤣🤣 arkadaşınız ne iş yapıyor bilmiyorum ama ben de şunu fark ettim Aslıhanlar hep iş güç sahibi doktor eczacı iş kadını falan o yüzden koyasım geliyor açıkçası
rahatdur_evladim Dmttthemum müdür kendisi boş işler müdürü anca oturur evinde onun bunun dedikodusunu yapıp oturur 😆 o kişiden dolayı belki Aslıhan ismine ısınamıyorum ama Serra daha kulağa hoş geliyor 🌿 hayırlısıyla kucağına al inşallah
Dmttthemum T-aksoy olabilir bazı isimler çok etkiliyor insanı büyük kızımın adı Aysima adı gibi çok güzel ama çok yaramaz çok hareketli bu biraz uslu olsa fena olmaz 🥲
Dmttthemum Ozyy1 ve çok yok ben öğretmenim mesela bugüne kadar sadece bir tane ırmak isimli öğrencim oldu