Seymakayaoglu @AlininAysesi ayy canm ya :( bilirim hasret kaldim sirt ustu yatmaya bir dogursam söyle yayila yayila yatcam insallah 🤗
Seymakayaoglu @Sabireeray amin canm ne guzel sana geciyormus insallah bizimde zamanimiz cabuk gecer benimde sezeryan simdiden korkuyorum inan :)
Sabireeray Seymakayaoglu geçer inşallah canım benimde ilk defa sezeryanla olcak paylaşımları okuyorum acimiyormus canım takma fazla kafana korkma rabbim yardimcimiz olsun
Seymakayaoglu @Crnarz oo masallah kız gecmis zaman senin sayili gün cabuk gecer derler bende o gunleri gorurmuyum acaba saglikla al kucagina kuzum ya 🤗
Seymakayaoglu @Berenannesiceren demi sabah oldugunda 9 ayin dolmus olsa ne kadar güzel 😂😂hayal gücüm fazla gelisti cok sey istiyoruz galiba :)
HzlBrls Seymakayaoglu benimde 15 haziran görünüyor tahmini ama geçmiyor zaman biraz havalar açsa kendimi dışarı atsam cıvıl cıvıl olsa etraf daha çabuk geçicekmiş gibi geliyor ama beklemedeyiz işte 😀☺️
Melike26 HzlBrls ay bende öyle diyorum ya. Hava güzel olunca insan enerjik oluyo. Çıkar bi hava alırız güneş girer kemiklerimize 😀 ama yok hala soğukkk. Hiç bitmeyecekmiş gibi bu günlerrr. Allah yardımcımız olsun 😊
GizemKaan Seymakayaoglu benimde 8 Haziran gözüküyor ama bayramdan önce 3ünde gelse hiç fena olmaz ☺️☺️ Zaman hiç geçmiyor, gün geçtikçe kilo alıyorum, kaburga ağrıları desen gece uyutmuyor, yan yatmaktan mahvoldum 🙈🙈🙈
Elifenisebetul GizemKaan benimde 7 Haziran zaman çok hızlı geçiyor hiç anlamıyorum, 3.olunca böyle galiba
TubaMustafa GizemKaan Benimde 8 Haziran 🤗 ama ben çabuk geçsin istemiyorum hiç 🙄😬 yaklaştıkça bi heyecan bi telaş kaplıyor içimi
dmngrkm GizemKaan benim de 8 haziran 😇 inşallah güzel zamanda doğsunlar. Geceleri uyku iyice problem olmaya başladı 😏
Durununannesi80 GizemKaan kac kilo aldın ben 24. Hafta dayım 12 kilo almısım doktor kızıp duruyo sanki elimde🙈
Seymakayaoglu @GizemKaan ayh canm allah kolaylik versin ayni sengibiyim bir hazirana girsek bir sekilde gececek insallah nerdeeee 😂
Seymakayaoglu @Sabireeray acimiyormuymus nlmu gız benim 3 cü nasil acimiyor cokta korkuyorum 3 cü kez kesilicem 😂
Seymakayaoglu @Crnarz aynen bakiyorum sagma soluma bir duyuyorum hamile bir duyuyorum dogurmus bende istiyorum kiskaniyorum kuzum ya
Ssraa Şimdiden belli oldu mu sezeryan olup olmayacağınız🤔 bana hiç bir şey diyen olmadı da normal ya da sezeryan diye. Ama yarın kalp doktorumda randevum var onun sonucu belirleyecek🤭
Seymakayaoglu @Berkaytuana degilim aslinda ama hep bir bas agrisi balim ya bide grip oldum allah vermesin aboww ölüyorum sandim 20 gün surdu hala da var yemek le aram yok halsizim ne bilim ya allahim yardimcimiz olsun insallah
Melike26 Seymakayaoglu baş ağrın için pamuğa kolonya dök üzerine karabiber dök canım sonra bağla yat karanlık yerde. Birde aynı şekilde nane yağını dene. Ben ikisini birden yapıyorum anca geçiyor, migrenim var. Ayda bir bunlarda fayda etmeyince acilde serum taktırıyorum. Parol hap fayda etmiyor ama serum hemen kesiyor
Seymakayaoglu @Ssraa belirli rahatsizliklarin varsa evet sezeryan yapiyorlar bir rahatsizligin varmi kuzum allah korusun 🙏
Ssraa Seymakayaoglu kalpte ufak bir sıkıntım var ama doğuma engel olur mu bilmiyorum yarın onu öğreneceğim 🙏🏻🙏🏻